Maajussi-Kallen Niina-puoliso muistelee somessa parin ensimmäistä yhteistä aamua: "Ihan kuin olisi omaan sieluunsa törmännyt"

Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu Niina Wunsch Linkki muisteli sosiaalisessa mediassa farmiviikon jälkeisen aamun tunnelmia. 

Kalle Linkki ja Niina Wunsch Linkki rakastuivat Maajussille morsian -ohjelmassa 2,5 vuotta sitten. Niina jakoi 12. joulukuuta Instagramissa muiston ja tunnelmia farmiviikon päätösjakson jälkeiseltä aamulta. 

– Heti aamupalan jälkeen lähdettiin retkelle läheiselle laavulle. Oltiin ihan poikki rankasta viikosta, mutta niin onnellisia ja tosi hämmentyneitä toisistamme. Ihan kuin olisi omaan sieluunsa törmännyt, Niina kirjoitti tuolloin otettujen kuvien yhteyteen. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hänestä on hauskaa katsella parin alkuajan kuvia ja muistella, mitä tunteita hän on silloin käynyt läpi.

– Syvää yhteenkuuluvuuden tunnetta, turvaa, ihastumista ja rakastumista, myös pelkoa siitä, voiko tämä oikeasti olla totta, ja hämmennystä kaikesta. Toisaalta oli helpottavaa huomata, että molemmat kävimme samoja ajatuksia läpi ja jaoimme niin ilot, surut ja pelot toisillemme. Ja niin kuin sanotaan: Jakamalla ilo ja onni tuplaantuu, surut puolittuu. Näin se menee meilläkin, Niina kirjoitti. 

Parin ensimmäisenä yhteisenä aamuna satoi vettä ja ilma oli raikas. 

– Kovempi sadekuuro yllätti meidät niin, että jäimme laavun suojaan pidemmäksi aikaa odottelemaan sateen loppumista. Siinä me sitten vaan istuskeltiin, höpöteltiin ja ehkä vähän pusuteltiinkin. Ihmeteltiin tätä elämää. Oli jotenkin sellainen olo kuin kaikki olisi muuttunut, mutta toisaalta ei yhtään mikään, Niina päätti kirjoituksensa.

Niina ja Kalle menivät naimisiin 22. heinäkuuta. He saivat toisensa Tyrvään kirkossa Sastamalassa, ja hääkirkon ovet olivat avoinna kaikille paikallisille. 

Lue myös:

    Uusimmat