Maajussi-Sami vastaa morsianehdokkaiden kritiikkiin: "Ei ole helpoin tilanne"

Maajussi-Sami vastaa morsianehdokkaidensa antamaan kritiikkiin: "Ei ole helpoin tilanne" 3:12
Maajussi-Sami vastaa morsianehdokkaidensa antamaan kritiikkiin. – Arvasin, että joku tästä saattaa vetää herneet nenään, Sami kertoo MTV Uutisille.

Maajussi-Samin kaalitilalla on nähty mustasukkaisuusdraamaa, kun Sami on pussaillut kaikkien kolmen naisen kanssa. Sami kertoo MTV Uutisille, mitä mieltä hän on naisten antamasta kritiikistä.

Maajussi-Samin farmiviikko Maajussille morsian -ohjelmassa on sujunut melko lämpimissä tunnelmissa, sillä kesähelteiden ohella Samin tilalla on nähty paljon halailua ja pussailua. 

Sami on viettänyt kaikkien kolmen morsianehdokkaansa kanssa aikaa varsin läheisissä tunnelmissa ja pussaillut jokaisen kanssa yksilötreffeillä. Tänään nähdään, kenet Sami lopulta valitsee.

Tunnelma on kuitenkin äitynyt viime metreillä hieman kiusalliseksi, sillä naisten mielestä Sami on johtanut heitä käytöksellään harhaan. He eivät sulata sitä, että Sami on suudellut jokaista morsianehdokasta.

31-vuotias Sami kertoo MTV Uutisten haastattelussa, mitä mieltä hän on naisten esittämästä kritiikistä ja kaikkien kanssa suutelemisesta.

– Arvasin, että joku tästä saattaa vetää herneet nenään. Ei se ehkä ihan oikein ole, mutta se on pelin henki, hän toteaa.

Kun lähdin tähän ohjelmaan, niin ajattelin, että on kaikille paras tilanne, kun antaa kaikille huomiota. Silloin jokainen jaksaa odottaa siihen viimeiseen saakka, kun se päätös tehdään. Että ei tule sellaista tilannetta, että joku saa enemmän ja joku vähemmän huomiota.

Hän halusi olla kaikille tasapuolinen.

Yritin tarjota huomiota tasapuolisesti kaikille. En tiedä, onnistuinko siinä loppupeleissä kuitenkaan, mutta se oli se tarkoitus. 

Samin mielestä on selvää, että tilanne on joka tapauksessa hankala, kun farmiviikolla on kolme naista, joihin pitää tutustua. 

Kun tällaiseen lähtee, niin siinä on kolme huomioitavaa. Se olisi pitänyt tiedostaa, eikä siitä pitäisi hirveesti nokkiinsa ottaa, Sami pohtii.

Hän kokee toimineensa oikein, sillä hänestä ei olisi tuntunut hyvältä sekään, että hän olisi osoittanut lämpimiä tunteita vain yhtä kohtaan.

Olisi ollut ihan epäreilua jättää joku täysin huomioimatta tai jos olisi ollut vain yksi suosikki, niin siinä olisi voinut mennä maku muilla ja joku olisi saattanut lopettaa kesken koko jutun. Nyt kaikki yrittivät loppuun asti, eivätkä laittaneet hanskoja tiskiin.

Monen ihmisen yhtaikainen treffailu on ollut Samin mielestä ohjelmassa hankalaa.

Ei se ole helpoin tilanne. Ja kun on se yksi, joka kiinnostaa eniten, niin ehkä hänelle ei anna edes eniten huomiota – ettei se heti paljastuisi, Sami pohtii.

Eikä se (valinta) ihan heti ollut edes varmaa, sillä päätös meni aika viime metreille vaikka se olikin lopulta aika selvää.

Hän epäilee, että olisi saanut toiminnastaan kritiikkiä joka tapauksessa, käytöksestä riippumatta.

Miten tämän tekisi niin, että kaikki olisivat tyytyväisiä? Ei mitenkään. Tulin tähän lopputulokseen. Joku varmasti pahoittaa lopulta mielensä, mutta ei sille voi mitään.

Hänen mielestään kyseiseen ohjelmaan lähtevien pitäisi pystyä käsittelemään erikoinen treffailutilanne, koska asetelma ei ole kovin luonnollinen.

Kun tällaiseen viikkoon on lähtenyt, pitäisi vähän kestää, vaikkei se tuntuisi hyvältä. Jos tilanne olisi ollut toisinpäin ja olisin ollut naisten asemassa, niin olisin kuitenkin positiivisella asenteella ja antaisin parhaani, enkä ottaisi mitään negatiivista asennetta.

Katso yllä olevalta videolta, mitä mieltä MTV Uutisten Töllötuomarit ovat maajussi-Samin ja morsianehdokkaiden välisestä suhdedraamasta!

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20 alkaen.

Töllötuomareiden uusin jakso julkaistaan kokonaisuudessaan tiistaina klo 21.50 MTV Katsomossa

Lue myös:

    Uusimmat