Machine Gun Kelly paljastaa olleensa jo vuoden raittiina – oli ensimmäistä kertaa vieroitushoidossa viime vuonna

Rap-artisti Machine Gun Kelly kertoo, ettei käytä enää päihteitä.

Rap-artisti Machine Gun Kelly, 34, paljastaa viettäneensä aikaa vieroitushoidossa viime vuonna. Esiintyessään Bunnie Xo:n Dumb Blonde -podcastissa maanantaina 5. elokuuta muusikko avautui kamppailustaan sekä mielenterveyden että alkoholin väärinkäytön kanssa ja paljasti jaksossa olevansa täysin raitis kaikesta.

– En juo enää. En ole juonut sitten viime elokuun. Silloin kävin ensimmäistä kertaa vieroitushoidossa, artisti kertoo podcastissa.

Alta voit katsoa maistiaisen Machine Gun Kellyn haastattelusta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

MGK kertoo käyttäneensä aiemmin väärin alkoholia, marihuanaa ja erilaisia lääkepillereitä.

Myöhemmin jaksossa muusikko kertoo myös arvostavansa kumppaniaan näyttelijä-malli Megan Foxia, 38, jonka sanoi auttaneen häntä toipumisessa.

– Megan on ehdottomasti ollut erittäin avulias selviytyessään psykologisista vieroitusoireistani, joita huumausaineista irtautuminen tuo mukanaan. Hyväksyn edelleen sen, että tämä matka tulee olemaan minulle vaikea, ja annan itselleni anteeksi. Olen myös todella ankara itselleni, hyvin itseironinen. Olen vain onnellinen siitä, että olen siinä pisteessä näyttääkseni ihmisille, kuka olen, koska olen tavallaan riippuvainen taiteestani, muusikko kertoo podcastissa.

Fox kertoi Alex Cooperin Call Her Daddy -podcastissa 20. maaliskuuta, että he ovat jossain kohtaa Machine Gun Kellyn kanssa purkaneet kihlauksensa. Hän ei kuitenkaan tuolloin kommentoinut suhteen nykytilaa sen enempää. Foxin mukaan heillä tulee joka tapauksessa aina olemaan välillään vahva side. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat