Manchester Cityn supertähti villien siirtohuhujen kohteena – Pep Guardiolalta ytimekäs reaktio

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola on ottanut kantaa tähtipelaajansa Kevin De Bruynen ympärille pyörineisiin siirtohuhuihin.

De Bruynen nimi on pyörinyt kesän aikana otsikoissa siirtohuhujen vuoksi. Mediatietojen mukaan belgialaistähti pohti uransa jatkoa Cityssä ja hänen kerrottiin olevan avoin jopa siirtymisestä Saudi-Arabian liigaan.

Cityn päävalmentaja Pep Guardiola kertoi kuitenkin hiljattain medialle, ettei joukkueensa kultakimpale ole lähdössä minnekään.

– Kevin ei ole lähdössä, Guardiola sanoi BBC:n mukaan.

De Bruynen sopimus Cityn kanssa umpeutuu pian alkavan kauden jälkeen. Hän on ollut jo vuosia yksi Cityn kirkkaimmista tähdistä.

Viime kaudella De Bruyne kärsi syksyllä reisivammasta, mutta pelasi lopulta 18 ottelua Valioliigassa tehden neljä maalia ja antaen kymmenen maalisyöttöä.

City on ollut toistaiseksi maltillinen kesän siirtomarkkinoilla. Uutena vahvistuksena seuraan on saapunut vain brassitaituri Savio. Muualle ovat lähteneet Sergio Gomez ja Liam Delap.

Guardiolan mukaan joukkueen vaihtuvuus tulee pysymään pienenä.

– Jos joku lähtee, niin totta kai seuraamme tilannetta siirtoikkunan viimeiseen päivään asti. En sulje uusien pelaajien vaihtoehtoa pois, mutta luulen, että on 85-95 prosentin mahdollisuus, että meillä on sama kokoonpano (kuin viime vuonna), Guardiola sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat