Maria Veitola kertoo väleistään Yökylässä-osallistujien kanssa: "Vaihdan parin kohdalla kadun toiselle puolelle"

Elina Gustafsson ja Ansku Bergström kertovat, kuinka vaikea oli salata suhde TTK-kulisseissa 0:53
Elina Gustafsson ja Ansku Bergström kertovat Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, kuinka vaikea oli salata suhde TTK-kulisseissa

Maria Veitola kertoo Instagramissa saaneensa yökyläilyjen myötä muutaman erittäin hyvän ystävän, mutta tavanneensa myös ihmisiä, jotka saavat hänet vaihtamaan kadun puolta.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmasta esitettiin keväällä kahdeksas tuotantokausi, jossa toimittaja-juontaja Maria Veitola vieraili muun muassa näyttelijä Pilvi Hämäläisen luona Helsingin Käpylässä, Salkkarit-tähti Sami Uotilan ja kuntovalmentaja, somevaikuttaja ja näyttelijä Kerttu Rissasen kotona Helsingin ydinkeskustassa sekä Päivi Lipposen luona Porvoossa.

Veitola on tarjonnut Instagram-seuraajilleen mahdollisuuden kysyä häneltä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmaan ja sen tekemiseen liittyviä kysymyksiä Instagramin tarinat-osiossa. Hän kertoo Instagramiin postaamansa kuvan yhteydessä, että yksi seuraajia eniten askarruttaneista kysymyksistä on se, onko hän ystävystynyt ohjelmassa esiintyvien ihmisten kanssa.

Postaamassaan kuvassa Veitola poseeraa kahdeksannella kaudella nähtyjen ex-nyrkkeilijä Elina Gustafssonin ja tämän kumppanin, tanssinopettaja Ansku Bergströmin kanssa.

– Yleisesti: suurin osa mun sydänystävistä on ei-julkisuuden henkilöitä. Sitten niillä, kenellä olen ollut yökylässä (lähes 100 paikkaa) on kyllä kaikilla erityinen paikka mun sydämessä, Veitola kirjoittaa.

Joukkoon mahtuu kuitenkin myös poikkeuksia.

– Oon saanut yökyläilyiden tiimoilta pari erittäin hyvää ystävää, tasapainon vuoksi vaihdan parin kohdalla kadun toiselle puolelle, hän jatkaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Veitola jatkaa kertoen, että hän tapaa joitakin ohjelmassa nähtyjä henkilöitä myös vapaa-ajallaan. Hän kirjoittaa muun muassa saaneensa brunssikutsun Gustafssonin ja Bergströmin uuteen kotiin.

– Käytiin läpi söpöläisten maailmanympärysmatkaa ja päivitettiin muita tilanteita. Elina kertoi vähän liian hurjasta seikkailustaan Nepalissa ja piti kättään brunssin väreihin mätsäävässä jääpakkauksessa. Sain söpön tuliaisen! Ei voi muuta sanoa, kuin että onneks hän on elossa, hän kirjoittaa.

Postauksensa lopussa Veitola kysyy seuraajiltaan, mikä Yökylässä-jaksoista ja niissä nähdyistä vierailuista on heidän suosikkinsa. Kommenttikenttään on jätetty lukuisia kommentteja.

– Aake Kalliala on ehdottomasti ollu mieleenpainuvin positiivisessa mielessä. Mieletön tyyppi, mutta niin oot Maria siekin! 

– Jorma Uotinen on yksi parhaista. Kili kili!

– Eija Vilpas! Oon katsonut sen jakson kolmesti ja aina tulee niin hyvä mieli.

Kaikki Yökylässä Maria Veitola -kaudet ovat katsottavissa MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Katso myös Veitolan toinen sarja Veitola.doc MTV Katsomosta

Lue myös:

    Uusimmat