Marko Anttilaa vedätettiin pahasti

"Mörköä" viedään Turussa – Jasper Lindsten kouluttaa Marko Anttilaa ja iskee maalin 1:19

TPS ja Kärpät mittelevät paremmuudestaan Turussa. Toisen erän alussa vierasjoukkue karkasi jo 3–1-johtoon, mutta hetken kuluttua TPS:n alaketjupelaaja Jasper Lindsten kavensi lukemat. Lindstenin maalissa huomionarvoista oli tapa, jolla turkulaislähtöinen hyökkääjä "koulutti" Kärppien nelosketjussa pelaavaa Marko Anttilaa.

Leijonissa toistuvasti kultaa vuollut Anttila jäi Lindstenille pahasti kakkoseksi, kun tämä muutti suuntaa ja nousi laidasta. Lindsten nakkasi kiekon vastustamattomasti ohi Tomi Karhusen.

Voit katsoa maalin pääkuvan videolta!

Kärpät ei jäänyt suremaan Anttilan hävittyä kaksinkamppailua. Nelisen minuuttia myöhemmin Teemu Turunen karkasi alivoimalla yksin läpi ja laittoi laatan reppuun.

Ottelu on toisen erän loppupuolella 4–3 Kärppien eduksi