Markus Räikkönen julkaisi somessa vähäpukeisia kuvia kuntosalilta: "Terveet elämäntavat ovat todella tärkeitä"

Pääministeri Sanna Marinin ex-puoliso Markus Räikkönen on mitä ilmeisimmin kovassa kunnossa.

Pääministeri Sanna Marinin kanssa äskettäin avioeroa hakenut Markus Räikkönen julkaisi 20. toukokuuta Instagramissa kuvia kuntosalilta. Osassa kuvista hänellä on yllään vain mustat shortsit.

– Terveet elämäntavat ja positiivinen elämänasenne ovat todella tärkeitä. Koska ihmiset elävät jatkuvasti pidempään, on tärkeää yrittää löytää tapoja mahdollistaa terveellisempiä elämäntapoja, Räikkönen kirjoitti kuntosalikuvien yhteyteen.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän kertoo julkaisussa myös olevansa innoissaan siitä, että voi työskennellä enemmän start up -yritysten kanssa, jotka luovat ratkaisuja terveyteen, pitkäikäisyyteen ja lisääntyneeseen hyvinvointiin käyttämällä tieteeseen perustuvaa tekniikkaa.

Marin ja Räikkönen menivät naimisiin 2020 elokuussa. Häitä vietettiin Kesärannassa. Heillä on yksi yhteinen lapsi, vuonna 2018 syntynyt Emma.

Erostaan ex-pari ilmoitti Instagramissa 10. toukokuuta. Molemmat julkaisivat tiedon omien tiliensä tarinat-osiossa.

– Olemme hakeneet yhdessä avioeroa. Olemme kiitollisia 19 yhteisestä vuodesta ja rakkaasta tyttärestämme. Olemme edelleen parhaita ystäviä, läheisiä toisillemme ja rakastavia vanhempia. Tulemme vastedeskin viettämään aikaa yhdessä perheenä ja toistemme kanssa. Toivomme, että kunnioitatte yksityisyyttämme. Emme kommentoi asiaa tämän enempää, päivityksessä luki.


Lue myös:

    Uusimmat