Martina Aitolehden australialaiskihlattu on tuonut perhedynamiikkaan positiivisia asioita

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehdelle äitiys on ollut käänteentekevä asia. Hänen australialaiskihlattunsa on tuonut perhedynamiikkaan positiivisia asioita. 

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti viettää äitienpäivää kahden tyttärensä Victorian, 15, ja Isabellan, 11, sekä oman äitinsä kanssa. 

Äitiys ja vanhemmuus on hänelle iso elämäntehtävä. 

– Se on ollut käänteentekevä asia omassa elämässä. On jännä, miten äitiys jaksottuu: on vauva-aika, sitten vauvat muuttuvat ”isoiksi” ja heidän kanssaan pystyy jo vähän kommunikoimaan, sitten on teiniaika, kun he ovat naisen alkuja, Aitolehti kertoi Huomenta Suomessa  äitienpäivänä 12. toukokuuta. 

Aitolehti kokee, että äitiys on muuttanut häntä. 

– Kun minusta tuli äiti, niin sitä jotenkin havahtui tähän maailmaan, että tällä tavalla tätä pitää elää. Ymmärrät, mitä vastuunkantaminen oikeasti on. Se on opettavainen ja iso juttu. On ihanaa seurata lasteni seikkailuja ja kehittymistä, millaisia tyyppejä he ovat, tukea ja auttaa heitä. 

Vapaa-ajan ongelmia Aitolehdelle ei ole muodostunut, sillä äitiyden lisäksi hän työskentelee omien valmennustensa sekä sosiaalisen median parissa ja urheilee tavoitteellisesti. Triathlon-kisaamisen hän kuitenkin jätti äskettäin taka-alalle. 

– Vapaa-aikaa ei ole. Minulla on onnellista se, että saan tehdä töitä kotoa tai oikeastaan ihan mistä vain. Sehän antaa aika paljon vapauksia ja myös sen, että olen paljon kotona, kun lapset tulevat koulusta. Mutta on se sellaista tetristä. 

Aitolehti meni maaliskuussa kihloihin australialaisrakkaansa kanssa Malediiveilla. Perhedynamiikkaan hänen uusi kumppaninsa on vaikuttanut positiivisesti. 

– Tuonut paljon hyvää ja uutta perspektiiviä. Iloisia, positiivisia ja hyviä rajoja, Aitolehti summasi. 

Katso videolta, miksi Martina Aitolehti jää tyttäriensä harrastuksien kilpailuissa taka-alalle.

Lue myös:

    Uusimmat