Max Verstappenille ennennäkemätön tylytys – F1-tähden luottokumppani raivostui: "Lapsellista, Max!"

Red Bullin sisällä kuohuu.

F1:n sunnuntain Unkarin GP:ssä riitti jos jonkinlaista dramatiikkaa, josta osansa sai maistaa MM-sarjan johtaja Max Verstappen.

Red Bullin hollantilaistähti sätti omaa talliaan kisan puolessa välissä, kun hän jäi Mercedeksen Lewis Hamiltonin taakse jumiin epäonnistuneen varikkotaktiikan myötä.

Verstappen kitisi talliradiossa yhtä sun toista.

Lisää tuli, kun Verstappen haki aivan päättömän ohitusyrityksen edellä olleesta Hamiltonista. Verstappenin renkaat menivät lukkoon ja hän otti ilmalentoa, kun Hamilton kippasi hänen autonsa osittain irti asvaltista.

Sen jälkeen Verstappen jatkoi itkemistä. Hän viittasi siihen, miten Mercedeksen Hamilton liikkui hänen mielestään jarrutuksen aikana. Eli. Hamilton teki väitetysti sitä, mistä Verstappenia on toruttu jo pitkään.

Verstappenin kisainsinööri Gianpiero Lambiase sai tarpeekseen hollantilaisen mussutuksesta. Lambiase teki ennennäkemättömän liikkeen.

Hän tylytti voimakkain sanoin Verstappenia.

– En aio edes lähteä mihinkään radiotappeluun muiden tallien kanssa Max. Antaa tuomariston päättää. Lapsellista kitistä radiossa Max, lapsellista! Lambiase räyhäsi.

Tämän jälkeen Verstappenin radiokommentteja ei enää ajettu kansainvälisessä televisiolähetyksessä.

Verstappen oli lopputuloksissa viides, Hamilton ylsi kolmanneksi. Kisan voittoon ajoi McLarenin Oscar Piastri, joka sai kisan alun ykköspaikkansa takaisin, kun toinen McLaren-kuljettaja Lando Norris päästi hänet edelleen.

Lue myös:

    Uusimmat