Michael Schumacherin kiristysskandaalista hirvittävä paljastus

F1-ikoni Michael Schumacheriin liittyvä kiristyssoppa syvenee.

Kesäkuussa otsikoihin nousi tapaus, jossa poliisi pidätti 53-vuotiaan isän ja 30-vuotiaan pojan epäiltynä F1-legendan Michael Schumacherin ja tämän perheen kiristyksestä.

Saksalaislehden Bildin tietojen mukaan isä ja poika väittivät Schumacherin perheen työntekijöille, että heillä on hallussaan arkaluontoisia tiedostoja, joita perhe ei haluaisi vuodettavan julkisuuteen. Kaksikko vaati kiristämällä 15 miljoonaa euroa.

F1:n seitsenkertainen maailmanmestari Michael Schumacher loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa vuonna 2013. Sen jälkeen Schumacherin tilasta on tihkunut hyvin vähän tietoa. Schumacherin läheiset ovat varjelleet hyvin visusti F1-mestarin yksityisyyttä.

Nyt Schumacheriin liittyvässä kiristysskandaalissa on nähty uusi käänne. Bildin mukaan Schumacherin entinen turvamies ”Markus F” on päätekijä koko tapauksen taustalla.

Bildin mukaan Markus suunnitteli koko kiristyksen. Hän oli päätynyt tekoon, koska hänen konsulttiyrityksensä oli pahasti velkaantunut, eikä hän ollut enää luottokelpoinen.

Markus oli luvannut kiristäjille eli pidätetyille isälle ja pojalle pienen miljoonapalkkion. Kun kaksikko pidätettiin, toinen heistä oli kertonut turvamiehen nimen.

Poliisi pääsi tätä kautta ”Markus F:n” jäljille. Hänet pidätettiin.

Aiemmin pidätetyt 53-vuotias mies ja tämän 30-vuotias poika päästettiin vapaaksi 10 000 euron takuita vastaan.

Heidän epäillään kiristäneen Schumacherin perhettä kuvilla, joissa F1-mestari näkyy tilassa, missä hän on ollut lasketteluonnettomuuden jälkeen.

Bildin mukaan ”Markus F” oli vienyt mukanaan yli 1 500 tiedostoa Schumacherin perheestä. Näiden joukossa oli lähes 500 kuvaa, videoita ja potilastietoja. Bildin mukaan ”Markus F” toimi Schumacherien turvamiehenä ainakin viiden vuoden ajan.

Hän vei tiedostot mukanaan jo vuoden 2021 alkupuoliskolla.

Suomessa tuoreesta käänteestä ensimmäisenä kertoi Iltalehti.

Lue myös:

    Uusimmat