Miisa Grekov kertoo suuresta surustaan: "Tuntuu, etten saa happea"

Miisa Grekovin perheen koira on kuollut.

Juontaja ja sosiaalisen median vaikuttaja Miisa Grekov kertoo Instagramissa, että hänen perheensä Dina-koira on nukahtanut ikiuneen. Dina-koira nukkui pois heinäkuun 18. päivä 14-vuotiaana. 

Grekov jakoi Instagram-tililleen kuvasarjan Dinasta vuosien varrella. Julkaisun ensimmäisessä kuvassa juontaja halaa koiraa.

– Kyllä minä tiesin, että se päivä tulee olemaan edessä. Olen pelännyt sitä viimeiset pari vuotta. Olen hyvästellyt sinut aina Keuruulta lähtiessä tiedostaen, että se voi olla vika kerta. Tiesin, että se päivä musertaisi minut täysin, koska meillä on aina ollut erityinen yhteys. Ollaan oltu parivaljakko. Lapsesta asti yhdessä. Puolet mun koko elämästä, Grekov kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Grekov kirjoittaa Dinan viimeisen kesän olleen mieluisa.

– Tänä kesänä jo hetken luulin, että aiot elää ikuisesti, kun 14-vuotiaana koiravanhuksena suppailit mun kanssa mökillä ja nautit siitä silmin nähden. Olen niin onnellinen, että sait viettää elämäsi kesän lempipaikassasi mökillä ja me saatiin jakaa se vielä sun kanssa. Odotit aina aamiaispöydän vieressä kiivaasti silmiin tuijottaen, että saat tiskata meidän puurolautaset. Uitiin ja retkeiltiin. Paistettiin sulle aina oma makkaranpuolikas nuotiolla. Leikittiin sitä sun lempileikkiä, jossa yritän jahdata sua, mutta onnistumatta, koska "Dikke on voittamaton".

Grekov kirjoittaa, että heinääkuun 18. päivänä hänen elämänsä valo muuttui tuikkivaksi tähdeksi taivaalle.

– Suru on edelleen niin pohjaton, että tuntuu, etten saa happea. Maailman rakkain Dina. Kiitos 14 yhteisestä vuodesta. Lepää rauhassa. Donna odottaa sua siellä, Grekov päättää tekstinsä.

Julkaisun kommenttikenttään on jätetty lukuisia osanottoja ja suruvalitteluja.

– Osanotot, fitnessvaikuttaja ja valmentaja Ilona Siekkinen kirjoittaa.

– Osanottoni Miisa suureen suruun, tanssija Kia Lehmuskoski kommentoi.

– Lämmin osanottoni, tanssija Anniina Koivuniemi kirjoittaa.
 

Lue myös:

    Uusimmat