Mikä yhdennäköisyys! Matthew McConaugheyn lapset näyttäytyivät punaisella matolla

Näyttelijä Matthew McConaughey vieraili vaimonsa Camila Alves McConaugheyn sekä kolmen lapsensa Levin, Vidan ja Livingstonin kanssa hyväntekeväisyysgaalassa Teksasissa.

Näyttelijä Matthew McConaughey, 54, ja hänen vaimonsa Camila Alves McConaughey, 41, osallistuivat lapsiensa Levin, 15, Vidan, 14, ja Livingstonin, 11, kanssa Mack, Jack & McConaughey -hyväntekeväisyysgaalan punaiselle matolle Austinissa, Teksasissa, 25. huhtikuuta.

Gaala keräsi varoja lasten hyväntekeväisyysjärjestölle, jonka Matthew on perustanut yhdessä kantrilaulaja Jack Ingramin ja jalkapallovalmentaja Mack Brownin kanssa. 

Huomion punaisella matolla kiinnittivät pariskunnan lapset, jotka tuntuvat kasvaneen silmissä. Levi ja Livingston valloittavat kiharoilla hiuksillaan ja muistuttavat isäänsä, ja Vida on kuin ilmetty Camila. 

Matthew on kertonut aiemmin E Newsille, että hänen lapsistaan Levi opettaa hänelle erityisesti harkintakykyä, Vida on puolestaan opettanut anteeksiannon merkityksen ja Livingston muistuttaa isäänsä ”absoluuttisen keskittymisen voimasta".

– Alat nähdä ja ymmärtää maailmaa lasten saamisen kautta, Matthew lisäsi.

Matthew ja Camila menivät naimisiin vuonna 2012. Matthew on tuttu muun muassa elokuvista Interstellar (2014) ja The Gentlemen (2019).

Lähde: E News

Lue myös:

    Uusimmat