Mikko Kuustosen tytär kerrostalopalossa: Ihan hirveä juttu

Tampereen traagisesta kerrostalopalosta pelastautunut laulaja Mikko Kuustosen tytär Minka Kuustonen on järkyttynyt kotitalonsa tapahtumista.

Näyttelijäksi Tampereella opiskeleva 25-vuotias Minka kertoo heränneensä siihen, että hänen ullakkohuoneistossa sijaitseva asuntonsa oli sankan savun peitossa.

– Heräsin savun hajuun ja piippaukseen, mutta olin sen verran sekavassa tilassa, etten tiedä, mistä ääni tuli. Kyllä minulla palovaroitin on. Mitään räjähdyksen ääntä en kuitenkaan kuullut, Minka kertaa yön tapahtumia.

– Tajusin onneksi ottaa kännykän ja poistua kämpästä kattoterassille.

Minka lähti katolle pelkässä yöpuvussa ja soitti hätänumeroon. Palomiehet tulivat katolle hänen arvionsa mukaan reilun parinkymmenen minuutin kuluttua.

– He tulivat katolle naapurihuoneiston kautta, jonne pääsi toisesta rappukäytävästä. Urhea palomies kantoi minut pois sieltä. Evakuointi sujui tosi hienosti.

– On tämä ihan hirveä juttu. Syvimmät osanottoni menehtyneiden omaisille, hän pahoittelee.

Päästyään turvaan Minka soitti perheelleen. Hänet vietiin evakuointipaikkaan Tampere Areenalle, jossa oli tarjolla myös kriisiapua.

– Myöhemmin samana päivänä pääsimme käymään kotona. Asunnossa oli vakavat savuvahingot, mutta liekit eivät olleet menneet sinne. Ei sinne kuitenkaan pääse asumaan varmaan aikoihin.

(MTV3–ANULIINA TULLA)

Lue myös:

    Uusimmat