Mikko Rantanen hattutempustaan: Ensimmäinen maali yllätti

Uransa ensimmäisen hattutempun NHL:ssä taituroinut Colorado Avalanchen hyökkääjä Mikko Rantanen kommentoi ottelun jälkeisiä tunnelmiaan Denver Post -lehdelle

– Nuorempana katselin, kuinka pelaajat tekivät hattutemppuja ja yleisö villiintyi. Tämä on unelmien täyttymys, mutta tärkein juttu on kaksi pistettä, Rantanen sanoi Coloradon 4–0-voitosta Montrealia vastaan. 

Coloradon kaksi edellistä peliä ovat sujuneet oivallisesti, sillä maariero on joukkueen hyväksi 9–2. Edellisessä ottelussa Colorado peittosi Winnipegin 5–2. 

– En tiedä, mikä siihen on syynä. Pelaamme nyt tavalla, jolla meidän olisi pitänyt pelata edelliset 30 peliä. Olemme tehneet kovasti töitä, mutta kiekko on myös pomppinut meille. Meidän täytyy jatkaa tätä tahtia kauden loppuun, Rantanen sanoi joukkueen hyvästä vireestä. 

Vasta 20-vuotiaan nuorukaisen ensimmäinen maali upposi kaukaa ohi Canadiensin tähtivahdin Carey Pricen, joka oli maskin takana. 

– Olin kyllä yllättynyt. Mutta Gabe Landeskog and Nathan MacKinnon tekivät hyvää työtä maalilla. On vaikeaa tehdä Pricelle maalia noin kaukaa, jos kukaan ei mene maalille.

Rantasesta tuli kolmas suomalaispelaaja, joka on iskenyt hattutempun viikon sisään NHL:ssä. 

Lue myös:

    Uusimmat