Miljardi rikki! Cristiano Ronaldo saavutti huimaavan rajapyykin

Jalkapallon megatähti Cristiano Ronaldo ylitti miljardin seuraajan rajan sosiaalisen median tileillään. Rajapyykki rikkoutui Ronaldon hiljattain lanseeraaman YouTube-kanavan myötä, joka on vetänyt reilussa kolmessa viikossa puoleensa yli 60 miljoonaa tilaajaa. 

Viime viikolla ammattilaisuransa 900. maalilla Portugalin 2–1-voittoon Kroatiasta auttanut Ronaldo on ensimmäinen ensimmäinen miljardin seuraajan rajan ylittänyt ihminen. 

– Olemme tehneet historiaa, miljardi seuraajaa! Se on enemmän kuin numero, se on testamentti yhteiselle intohimolle, palolle ja rakkaudelle peliä kohtaan ja sen yli, Ronaldo kirjoitti viestipalvelu X:ssä.

– Olette olleet kanssani joka askeleella, läpi kaikkien nousujen ja laskujen. Tämä matka on meidän matkamme. Kiitos uskomisesta, tuesta ja osana olemisesta elämässäni.

Entinen Manchester Unitedin ja Real Madridin pelaaja saavutti virstanpylvään 639 miljoonalla Instagram-tilaajalla, 170 miljoonalla Facebook-seuraajalla ja 113 miljoonalla X-seuraajalla.

39-vuotias Al-Nassrin pelaaja nousi viime vuonna Forbesin listalla parhaiten palkatuksi urheilijaksi tienattuaan kentän ulkopuolella 60 miljoonaa dollaria.

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat