Missifinalisti Tiia Aallolla ja TTK-tanssija Ansku Bergströmillä yllättävä yhteys

Miss Suomi -finalisti Tiia Aalto kertoo, kuinka päätyi supertähden taustatanssijaksi 4:57
Miss Suomi -finalisti Tiia Aalto kertoo, kuinka päätyi Dr. Albanin taustatanssijaksi

Miss Suomi -finalisti Tiia Aalto on entinen kilpatanssija.

Tanssija ja media-alan yrittäjä Tiia Aalto, 23, on haaveillut Miss Suomen kruunusta pienestä tytöstä lähtien ja nyt unelma on lähempänä kuin koskaan, sillä hän on yksi Miss Suomi -kilpailun finalisteista. 

Aalto kertoo olevansa kotoisin pieneltä paikkakunnalta ja käyneensä koulua, jossa oli noin sata oppilasta. Hän kertoo olleensa koulukiusattu.

– Minua on kiusattu ala-asteella ja yläasteella sekä lukiossakin. Se oli aika rankkaa, mutta tanssin jo silloin paljon ja tanssi oli minulle yksi henkireikä, joka antoi uskoa itseeni. Sitä kautta selviydyin siitä kaikesta, koska sain tanssia. 

Aalto on kohdannut vanhoja koulukiusaajiaan myöhemmin.

– Muutama on tullut pyytämään minulta anteeksi. Se on ollut ihan kiva. Tällä hetkellä katson niitä aikoja taaksepäin, ja ne ovat kasvattaneet minua tosi paljon henkisesti. 

Tanssi on ollut osa Aallon elämää siitä asti, kun hän oli kolmevuotias.

– Olen enimmäkseen tanssinut latinoshowta ja kilpatanssia eli näitä samoja, joita on Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Minun päävalmentajanani oli pitkään Ansku Bergström. Hän on ihana. 

Aalto kertoo voittaneensa urallaan Suomen mestaruuksia ja edustaneen Suomea myös maailmanmestaruuskilpailuissa.

– Tällä hetkellä en kilpaile. Muutama vuosi takaperin olin Dr. Albanin taustatanssija ja se oli mieletön kokemus. Pääsin kiertämään ympäri maailmaa ja näin ihan mielettömiä paikkoja. Elin siellä kuin joku superstara.

Yllä olevalla videolla Aalto kertoo, kuinka hän päätyi supertähden taustatanssijaksi.

Lue myös:

    Uusimmat