Mitäs, mitäs? Tappara-pelaajalla naama veressä – Rikard Grönborg hämmästyi tuomareiden ratkaisusta

Nyt jäi jäähy viheltämättä: Tapparan Otto Sompille ikävästi maila naamaan, Rikard Grönborg täysin ihmeissään 1:50

Jääkiekon SM-liigassa Tappara kaatoi tiistai-illan ainokaisessa KalPan 3–1.

Ottelun kolmannessa erässä nähtiin hämmentävä tilanne, kun KalPan puolustajan Ville Ruotsalaisen maila kopsahti suoraan Tapparan hyökkääjää Otto Somppia naamaan.

Sompin nenävarteen tuli sangen iso verta vuotava haava. Ottelun tuomariston ratkaisu oli kuitenkin mielenkiintoinen.

Ruotsalaiselle ei vihelletty tilanteesta minkäänlaista rangaistusta.

Tämä sai muun muassa Tapparan päävalmentajan Rikard Grönborgin hämilleen. Grönborg viittoi vaihtoaitiosta 2+2-minuuttisen jäähyn perään.

Video kyseisestä tärskystä näkyy jutun yläreunasta.

Tappara iski piakkoin haaverin jälkeen, kun Otto Rauhala osui tyhjään maaliin. Rauhalan lisäksi Tapparalle maalinteossa onnistuivat Julius Mattila ja Veli-Matti Savinainen.

KalPan ainokaisesta vastasi Tuomas Kiiskinen.

Tappara nousi voiton myötä sarjassa kolmanneksi. Se on samoissa pisteissä (10) SaiPan ja Lukon kanssa.