MM-joukkueen hotellilla räiskyi yömyöhään – päävalmentajalta raju yllätys

Saksalla on edessä valtava viikko jääkiekon MM-kisoissa. Alisuorittanut joukkue sai kuulla kunniansa kriisipalaverissa maanantaina, kun Ruotsi oli pöllyttänyt sitä 6–1-lukemin. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 9.-25.5.2025

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla. MTV Katsomossa ottelut maksullisilla tilauksilla. Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla.

Vuosi sitten sensaatiomaisen MM-hopean saavuttanut Saksa avasi tämän kevään turnauksen maukkaalla 6–4-voitolla Slovakiasta, mutta sen jälkeen se on kokenut murskatappiot samoin 1–6-lukemin Yhdysvalloille sekä Tre Kronorille.

Joukkueen päävalmentaja Harold Kreis on pettynyt tuloksiin, mutta myös tapaan, jolla ne ovat tulleet. 

– Annoimme vastustajan laukoa 35 kertaa maalia kohden kahden erän aikana. Se on liikaa. Meidän täytyy parantaa vahvuuksiamme, ja siinä on paljolti kyse taisteluhengestä ja sitoutumisesta, Kreis kommentoi Ruotsi-ottelun jälkeen saksalaisella Bildille.

Bild kertoo myös yksityiskohtaisesti joukkueen saapumisesta hotellille Ruotsi-tappion jälkeen maanantaina. Kello oli jo 23.30, mutta pelaajat eivät päässeet vielä levolle, sille raivoissaan ollut Kreis järjesti palaverin. Sen viesti oli selvä: Nyt riittää!

Ongelmat tunnustettiin myös pelaajistosta. 

– Pelaamme kaikki hieman pidätellen, ja meillä on painolastia vielä viime vuodesta. Annamme vastustajalle liikaa laukauksia. Nyt meidän on pelattava tiiviimmin ryhmänä, kapteeni Moritz Müller kommentoi. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Saksalla on edessä jättimäinen viikko Ostravassa, sillä se kohtaa B-lohkon ennakolta heikoimmista maista Latvian, Kazakstanin, Puolan ja Ranskan seuraavan seitsemän päivän aikana. Latvia-peli alkaa keskiviikkona kello 17.20. 

Tällä hetkellä Saksa on lohkossaan toiseksi viimeisenä. 

Leijonaraati: Suomelta loistava MM-startti Oliver Kapasen johdolla – ykkösketju herättää kuitenkin kysymyksiä 11:04
Leijonaraati: Suomelta loistava MM-startti Oliver Kapasen johdolla – ykkösketju herättää kuitenkin kysymyksiä.

Lue myös:

    Uusimmat