MM-kultaleijona Arttu Ilomäelle hirmutehot – Jarkko Immoselle upea rajapyykki täyteen

Maalikooste: KooKoo - Jukurit 4:43
Videolla maalikooste ottelusta KooKoo-Jukurit.

KooKoo lähti perjantaiseen kotiotteluunsa Sumulaaksossa miesten jääkiekkoliigan viimeistä edelliseltä sijalta, mutta naarasi jo kolmannen nollapelin kotikaukalossaan puolentoista kuukauden aikana. KooKoo-vahti Nick Malikille nollapeli oli kauden toinen kouvolalaisten kaataessa Jukurit 4–0.

Toisessa päädyssä täysosumailtaa vietti kaikissa maaleissa vähintään syöttäjänä ollut sentteri Arttu Ilomäki, 32. Leijonien kevään 2019 MM-kultaleijonalle Ilomäelle (1+3) neljän tehopisteen ilta oli runkosarjassa liigauran toinen. Edellinenkin tuli Kouvolassa, mutta vierasjoukkue Lukon paidassa (0+4) liki viisi vuotta sitten.

– Meillä oli tutkiskelun paikka, puhuttiin kamppailusta ja heittäytymisestä ennen ottelua. Ei tämä ehjä kuuskymppinen ollut, mutta olimme ainakin valmiit alusta asti. Pelasimme tänään joukkueena, Ilomäki kuvaili.

– KooKoo oli parempi joukkue alusta asti. Toisessa erässä saimme näennäistä hallintaa, mutta senkin ylivoimalla, piiskasi omiaan Jukurien valmentaja Olli Jokinen.

Jukurien sentterille Jarkko Immoselle, 41, ottelu oli 700:s SM-liigan runkosarjassa. Immonen on liigakaukaloiden teräsmies eli eniten otteluita putkeen (334) pelannut aktiivipelaaja.

Lue myös:

    Uusimmat