MM-mitali Suomeen! Niklas Ekström teki sen taas

Suomen Niklas Ekström nappasi toisen pronssimitalinsa hiihtosuunnistuksen MM-kilpailuissa Itävallan Ramsaussa, kun tiistain sprinttikisan kolmonen toisti sijoituksensa keskiviikon takaa-ajossa.

Vajaat 50 sekuntia kärjen perään startannut Ekström kamppaili takaa-ajon lopussa pronssista toisen suomalaisen Aapo Viippolan kanssa, mutta parempi reitinvalinta käänsi mitalitaiston Ekströmille. Sprintissä kahdeksanneksi sijoittunut Viippola jäi neljänneksi 22 sekuntia Ekströmistä.

Sprintin norjalaisvoittaja Jörgen Baklid oli ykkönen myös takaa-ajossa, Sveitsin Nicola Müller otti hopeaa. Naisten takaa-ajossa paras suomalainen oli kymmenenneksi sijoittunut Maria Hoskari.

Alle 20-vuotiaiden sarjoissa Amanda Yli-Futka ja Lotte-Line Ekström ottivat naisten yhteislähtökilpailun kaksoisvoiton ja Pyry Riissanen oli miesten yhteislähdössä hopealla.

MM-kisat jatkuvat perjantaina keskimatkan kilpailuilla.