Mölyävä lisko pilasi naisen hiljaisen retriitin: Tiesitkö, miltä kuulostaa kurnuttava gekko?

Yhdysvaltalaisnainen oli varannut kalliin retriitin paratiisisaari Balille, mutta perillä odotti yllättävän äänekäs kämppis.

Dasia Washington, 31, oli varannut itselleen hiljaisen retriitin Indonesian Balilta. Retriitti yöpymisineen maksoi 150 dollaria yöltä, eli loma ei ollut mistään saaren edullisimmasta päästä.

Retriitin oli tarkoitus olla rentouttava ja rauhoittava kokemus Tennesseestä kotoisin olevalle Dasialle. Kokemuksen erikoisominaisuutena oli se, että kaikilta retriittiin osallistujilta vaadittiin täyttä hiljaisuutta. 

Saapuessaan osallistujille varattuun hotelliin toinen osallistuja pelästyi sitä, kuinka syvällä Balin viidakossa rakennus sijaitsi.

– Hän kysyi henkilökunnalta, mitä hänen pitäisi tehdä, jos huoneeseen luikertelisi viidakkokäärme. Meidät vastaanottanut nainen oli hymyillyt ja kertonut, että kannattaa askeltaa kovaäänisesti, koska tämä on niiden koti, Dasia kertoo.

Gekko iski seitsemäntenä yönä

Ensimmäinen viikko sujui hyvin, mutta seitsemäntenä yönä Dasia havahtui huoneessaan kovaan ääneen.

– Koska retriitti oli hiljainen, oli se käytännössä ensimmäinen ääni, mitä olin kuullut koko viikkona, Dasia kuvailee.

Kova kurnuttavan kiljahteleva ääni oli peräisin huoneessa majailevasta gekosta.

– Heräsin siihen, se oli niin kova ääni, Dasia kertoo.

Hän oli aikeissa valittaa gekon metelöinnistä hotellin henkilökunnalle, mutta tajusi sitten, ettei gekolle todennäköisesti voisi tai kannattaisi tehdä mitään.

Retriitin hotellihuoneet olivat kaikki ikkunattomia ja avoimia, joten vaikka gekko olisi siirretty pois huoneesta, olisi se todennäköisesti voinut palata myöhemmin takaisin.

– Sain lopulta nukahdettua uudelleen. Tajusin, etten voi kontrolloida kaikkea, Dasia kertoo.

Dasia nauhoitti liskon metelöintiä videolle ja lausui ensimmäiset sanansa viikkoon. Katso yllä olevan video!

Lähde: SWNS/Reuters

Lue myös:

    Uusimmat