Monsterisopimus! Supertähti tekee kaikkien aikojen tilin

Amerikkalaisen jalkapallon Yhdysvaltain ammattilaissarja NFL saa uuden palkkakärjen, kertoi muun muassa ESPN sunnuntaina. ESPN:n lähteiden mukaan Dallas Cowboys ja joukkueen pelinrakentaja Dak Prescott ovat päässeet sopuun nelivuotisesta ja 240 miljoonan dollarin eli noin 216,5 miljoonan euron jatkosopimuksesta.

ESPN:n mukaan kyseessä on NFL-liigan kaikkien aikojen rahakkain sopimus. Prescottin 60 miljoonan taalan vuosipalkka ylittää viidellä miljoonalla liigan muiden pelinrakentaja- ja palkkakärkien eli Cincinnatin Joe Burrow'n, Green Bayn Jordan Loven ja Jacksonvillen Trevor Lawrencen palkat.

Diilistä 231 miljoonaa taalaa on taattua rahaa, aiemmin moista täysin taatun summan ennätystä piti hallussaan Deshaun Watson 230 miljoonan tienestillään.

Prescottin aiempi sopimus Cowboysin kanssa kattoi neljä kautta, ja arvoltaan se oli 160 miljoonaa dollaria. Cowboysilla oli kiire uuden sopimuksen varmistamisessa, sillä Prescottista olisi tämän kauden jälkeen mahdollisesti tullut vapaa agentti ja liigan viime kauden touchdown-syöttöjen ykkösellä piisaisi ottajia.

Lue myös:

    Uusimmat