MS-tautiin sairastunut Love Island -Meri avaa muuttunutta arkeaan: "Ehkä sairasteleva arki on nyt tavallista"

MS-tautiin sairastunut Meri myöntää, että sairaus vie hänet toisinaan sängynpohjalle.

Love Island Suomi -ohjelmasta tutut Arttu ja MS-tautiin sairastunut Meri edustivat rakastuneen oloisina Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -illassa. 

Kolme vuotta yhtä pitänyt pariskunta kertoi MTV Uutiset Livessä arkensa muuttuneen Merin sairastuttua vuonna 2020.

–  Välillä on hetkiä, kun Arttu saa tehdä kaiken puolestani. En pysty välillä liikuttamaan mitään osaa kehostani. Tässä tasapainotellaan koko ajan ja olen pyrkinyt saamaan arkeani sallivammaksi, Meri kertoo.

Toisinaan voimavarat ovat kuitenkin vähissä sairauden vuoksi.

– Elämä muuttui todella paljon. Koko ajan olen toivonut, että olisi voimavaroja ja voimat palautuisivat. Ehkä tämä sairasteleva arki on nyt tavallista arkea. Siihen pitää alkaa asennoitua uudella tavalla. Itse toivoo, että jaksaisi vähän enemmän.

Artun mukaan pariskunnan arki ei ole käynyt hänen osaltaan liian raskaaksi, vaikka toisinaan vastuu arjen pyörittämisestä onkin laskeutunut hänen hartioilleen.

– Joskus joutuu tekemään enemmän hommia, mutta se on sellaista elämä.

Mitä ajatuksia mahdollinen kihlaus ja perheen perustaminen herättävät Merissä ja Artussa? Katso koko haastattelu videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat