MTV:n Mika Tommola tuomittiin pahoinpitelystä – sai sakkotuomion

Kevennysmiehenä tunnettu Mika Tommola ja hänen vaimonsa tuomittiin toistensa pahoinpitelemisestä.

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut MTV:n pitkäaikaisen toimittajan ja myös kevennysmiehenä tunnetun ruutukasvo Mika Tommolan ja hänen vaimonsa toisiinsa kohdistuneista pahoinpitelyistä.

Oikeus katsoi kummankin syyksi kaksi pahoinpitelyä, jotka ovat tapahtuneet marraskuussa 2022 ja syyskuussa 2023. Molemmat tunnustivat syyllistyneensä tekoihin ja oikeus käsitteli asian kirjallisessa menettelyssä.

Kyse on ollut kahdesta aviopuolisoiden välisestä riitatilanteesta, joiden yhteydessä puolisot ovat pahoinpidelleet toisiaan, oikeus totesi.

Tekojen vahingollisuus ja vaarallisuus sekä vastaajien syyllisyys huomioon ottaen käräjäoikeus katsoi molemmille vastaajille oikeudenmukaiseksi rangaistukseksi sakkorangaistuksen.

Mika Tommola tuomittiin 60 päiväsakon rangaistukseen, joka teki hänen tuloillaan 3240 euroa. Tommolan puoliso sai 40 päiväsakkoa, josta maksettavaa kertyi 1800 euroa.

Tommola pahoittelee

Mika Tommola avasi aiemmin tapauksen taustoja MTV:lle ja kertoi olevansa pahoillaan.

– Pahoittelen kaikkea, olen todella pahoillani, että tällaista on käynyt. Tilanne eskaloitui täysin turhasta, itsekeskeisestä raivopuuskasta, kun vaimoni otti puhelimeni, Tommola kertoi.

Tommola kertoi, että pariskunnalla on jo vuosia ollut vaikeaa, perhesurua ja paljon muutoksia elämässä.

– En ole ottanut kaiken keskellä vaimoani riittävästi huomioon, ja hän on väsynyt tilanteeseen.

Lue myös:

    Uusimmat