MTV3.fi saa uuden ilmeen

MTV3.fi -sivuston etusivu ja navigaatio uudistuvat maanantaina.

Uusi etusivu korostaa palvelun uutismaisuutta, ajantasaisuutta ja liikkuvaa kuvaa eri osastoilla.

– Etusivulta näkee nyt yhdellä silmäyksellä mitä uutisrintamalla tänään tapahtuu ja mikä ihmisiä puhuttaa, verkko- ja radiopäätoimittaja Anu Kuistiala painottaa.

Tutkimusten mukaan MTV3.fi-etusivu koettiin aiemmin sekavaksi. Nyt ulkoasua ja sivun rakennetta on selkiytetty. Uutena elementtinä etusivun kattaukseen on tuotu Uutiset-osasto. Myös livestriimi- ja videotarjonta sekä juttulistaukset ovat entistä näyttävämmin esillä.

– Uutiset löytyvät nyt selkeämmin suoraan etusivulta. Päivän kiinnostavimmat uutiset, tärkeimmät puheenaiheet ja suorat livestriimaukset ovat helposti nähtävissä, Kuistiala sanoo.

Uuden MTV3.fi-etusivun painopiste on reaaliaikaisessa uutisoinnissa, koska uutisia kulutetaan useilla erilaisilla päätelaitteilla erilaisissa käyttötilanteissa.

– Nopean uutisvälityksen merkitys kasvaa koko ajan ja haluamme viedä kävijät keskelle uutistapahtumia myös verkkosivuillamme, Kuistiala kertoo.

Koska kuluttajien käyttötottumukset muuttuvat älypuhelimien ja tablettien yleistymisen myötä, myös MTV3:n mobiilipalvelu uudistuu tällä viikolla. Uuden etusivun lisäksi tarjontaan tulee lisää lifestyle-sisältöä.

Ytimekäs navigaatio

MTV3.fi-navigaatio on uudistettu palvelun sisällöllisten tukijalkojen mukaiseksi.

Uutiset, Urheilu, Viihde ja Lifestyle ovat neljä vahvaa aihe-aluetta, joista MTV3.fi tarjoaa päivittäin ainutlaatuista sisältöä jutuista, kuvista, videoista ja hetki-hetkeltä-seurannasta sekä kulissien takaisista tunnelmista lähtien.

Viemällä hiiren Uutiset-osaston päälle (kosketusnäyttölaitteilla, esim. iPadilla, klikkaamalla osaston nimeä) avautuu valikko, josta näkyy osaston kolme uusinta otsikkoa. Osastonavigaatiosta voi siirtyä suoraan esimerkiksi Ulkomaat-osioon. Näpäyttämällä Uutiset-osastoa toistamiseen pääsee osaston etusivulle. Myös Urheilun, Viihteen, Lifestylen ja Sään navigaatiot toimivat samalla tavalla.

Uusi Plus-merkillä merkitty valikko avaa pääsyn eri palveluihin ja kanavien omille sivuille esimerkiksi Luukku.comin, Sub.fin tai MTV3 Totalin sivuille.

Haku-ominaisuutta on parannettu huomattavasti. Jos käyttäjä kirjoittaa hakuun ohjelman nimen alun, hänelle tarjotaan linkkejä ohjelman netti- ja Katsomo-sivulle. Haun voi myös tehdä vapaasti asiasanoilla arkistomme artikkeleista mistä tahansa aiheesta.

Navigaatiosta löytyy myös sääennuste sekä linkit kehuttuun Sää-palveluun. Navigaatiossa näkyvän ennusteen paikkakunnan voi vaihtaa tekemällä haun sää-sivulla ja valitsemalla haluamansa paikkakunnan.

Älykäs ohjelmaopas

Ylimpänä navigaatiossa oleva ohjelmaopas aukeaa klikkaamalla.

Oppaasta löytyy kaikkien MTV MEDIAn tv-kanavien ohjelmatiedot, Radio Novan ohjelmatiedot sekä muiden maksuttomien suomalaiskanavien ohjelmatiedot.

Yksittäisen ohjelman nimeä klikkaamalla saa lisätietoja ohjelmasta ja pääsee linkkien kautta ohjelman nettisivuille tai Katsomoon katsomaan kyseistä ohjelmaa.

Suorat lähetykset on merkitty punaisella alleviivauksella.

Ohjelmaoppaan kautta voit käynnistää MTV3:n ohjelmien, kuten Huomenta Suomen tai Kymmenen Uutisten suoran lähetyksen, mutta myös Radio Novan tai MTV3 Sport -paketin kanavien lähetyksen (MTV3 MAX Sport 1, MTV3 MAX sport 2, C More Tennis, C More Extreme ja C More Sport HD).

Lue myös:

    Uusimmat