Näillä härskeillä narubikineillä ei ole palautusoikeutta – kuvan nähtyäsi ymmärrät syyn

Kolme esimerkkivartaloa: Näin valitset itsellesi sopivat bikinit 6:44
Katso videolta, millaiset bikinit sinun vartalollesi sopisivat parhaiten.

Tästä uimapukutrendistä ei ainakaan jää suurempia rusketusraitoja.

Koronaepidemia ja sen aiheuttamat rajoitustoimet saattavat haastaa surullisenkuuluisaan ”kesäkuntoon” pääsemisen. Ja valitettavasti tulevan kesän rantamuoti näyttää vieläpä olevan hyvin niukkaa. Niille trenditietoisille, jotka eivät kehostaan suostu häpeää tuntemaan vaan suorastaan janoavat esitellä paljasta pintaa, kaupitellaan nyt ”nakubikineitä”, kuten The Sun luomusta kutsuu.

Vähäkankaisen muodin lähettiläänä toimiva australialainen malli Tammy Hembrow esittelee Instagramiin jakamallaan videolla uimapukuja myyvän Minimale Animale -yrityksen minimaalista luomusta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kankaan säästäminen ei näy hinnassa

Käytännössä uimapuku koostuu nännit ja hävyn peittävästä kankaasta, joka ohenee selkäpuolelle mentäessä narurykelmäksi. Nakubikineiksi ristitty vaatekappaleen poikanen on selvästi tarkoitettu lähinnä poseerauksiin uima-altaalla tai (nudisti)rannalla – sen verran epämukavalta asu näyttää.

Nipin napin rusketusrajat luovan uimapuvun ostava saattaa säästää kangasta, mutta ei rahaa. 72 puntaa eli yli 80 euroa maksavaan uimapukuun ei liity myöskään palautusoikeutta, mikä on oikeastaan ihan ymmärrettävää.

Voit selata kuvia kuvan oikeasta reunasta. Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

"Missä se uimapuku on?"

Instagramissa ”nakubikinit” ovat herättäneet ihastusta ja moni on kommentoinut janoavansa uimapukua sekä sen esittelijän vartaloa. Kaikki eivät kuitenkaan muodin päälle ymmärrä. 

– Hetkinen, missä se uimapuku on? yksi kriitikko kommentoi. 

– Mikä järki on edes pukea ylleen yhtään mitään? toinen kysyy.

Samanlaisia reaktioita herättivät viime vuonna somea hämmästyttäneet läpinäkyvät bikinit, jotka "sensuroivat" itse itsensä.

Aiemmin somessa on kohistu myös ”nakurintsikoista”. Tuolloin ihmiset pohtivat, miten naruista ja pienistä kangaspalasista koostuva alusvaate on mahdollista pukea ja riisua.

Lue myös:

    Uusimmat