Näin julkkikset pukeutuivat viikonlopun festareilla – Sanna Marin säväytti mustassa asussa

Suomalaiset julkkikset juhlistivat viikonloppuna Helsingin Flow-festivaaleilla. 

Julkisuudesta tunnetut tähdet juhlistivat viikonloppuna Helsingissä järjestetyssä Flow Festivaaleilla. Ex-missi Lola Odusoga pukeutui aurinkoiseen festaripäivään mustaan pitsimekkoon ja aurinkolaseihin. Tähti julkaisi tyylistään kuvan Instagramissa. 

Odusoga kirjoittaa, että osa seuraajista oli pahastunut hänen vaatevalinnastaan.

Jos julkaisu ei näy, voitkatsoa sen täältä.

– Ihania tyyppejä, ihana tunnelma, ihanaa musaa. Mutta Jälleen kerran on onnistuttu pukeutumisella pahoittamaan mieliä. Illuusio nakumekosta on saanut taas joillakin täällä Instagramissa verenpaineen kohoamaan.

Juontajanäyttelijä Christoffer Strandberg juhlisti myös festareilla. Mies julkaisi tapahtumasta kuvarullan, jonka yhteydessä hän esitteli tyyliään. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Vinkki loppukesään: Jos jengi ei tajua, että olet "very hot and sexy", niin hanki paita, joka selventää asian, Strandberg kirjoittaa.

Näyttelijällä oli matkassa missikaunottaret Sabina Särkkä ja Shirly Karvinen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös näyttelijä Helmi-Leena Nummela lähti juhlimaan festareille. Tähdellä oli yllään musta paita ja farkkushortsit. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Entinen pääministeri Sanna Marin nähtiin myös Flow-festareilla. Ensimmäisenä päivänä hänellä oli yllään valkoinen kesäinen mekko. Toisena päivänä Marin näyttäytyi kaksiosaisessa mustassa festarityylissä. Marin julkaisi asustaan kuvia Instagramin tarinat osiossa, jotka on nähtävissä vain 24 tunnin ajan. 

Lue myös:

    Uusimmat