Näin sujuivat Salkkarit-tähti Tuuli Mattilan polttarit – avioituu ohjaaja Lauri Nurksen kanssa

Tuuli Mattila ja Lauri Nurkse viettivät "kovia etkoja" ennen Jussi-gaalaa: "Vaippaa vaihdettu" 4:03
Videolla Tuuli Mattila ja Lauri Nurkse kertovat vuoden 2024 Jussi-gaalaillan tunnelmistaan sekä villeimmistä Jussi-gaalamuistoistaan!

Salatut elämät -tähti Tuuli Mattila vietti äskettäin polttareita.

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Tuuli Mattila avioituu kumppaninsa ohjaaja-näyttelijä Lauri Nurksen  kanssa. Mattila vietti polttareitaan kuluvana viikonloppuna. 

– Valtavan kiitollinen tuleva morsian täällä availee silmiä ihan mielettömän viikonlopun jälkeen! Just itkin tulevalle miehelleni, miten onnekas olen, kun minulla on niin käsittämättömän ihania ystäviä. Ja siis mitkä kaasot!! Kiitos rakkaat kaasot Marita, Karoliina ja Maikki, kun järjestitte minulle ihan mielettömät polttarit! Ja kiitos kaikki te rakkaat ystävät, jotka olitte myös mukana järjestämässä ja osana tätä ikimuistoista viikonloppua! En olisi edes osannut toivoa mitään näin ihanaa, Mattila kirjoitti Instagramissa 4. elokuuta.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Näyttelijän polttareissa olivat mukana muun muassa juontaja Susanna Laine, toimittaja Ina Mikkola ja juontaja Heikki Paasosen puoliso Marita Paasonen. Kaikki ovat jakaneet tunnelmia Mattilan polttareista omissa Instagram-profiileissaan. 

Laineen Instagram-tarinoiden mukaan porukka vieraili ainakin Wallis-karaokebaarissa, missä Mattila on laulanut karaokea. 

Mattilalla oli juhlapäivänä yllään valkoinen mekko, kunnes hän shoppaili kirpputorilta vihreä-valkoisen haalariasun. Juhlakalun ostoksesta poistettiin hintalappu ja hälyttimet vasta, kun hän istui jo haalari päällään tiskillä ja oli maksamassa uutta asuaan. 

Mattila räppäsi myös artisti Pete Parkkoselle ja pääsi juhlaseurueensa kanssa nauttimaan tämän keikasta Allas Sea Poolilla Helsingissä. 

Mikkolan on jakanut tarinat-osiossa kuvan, jossa hän ja Mattila pussaavat. 

– Skandaali! Häät peruttu! Viettelin morsiamen, hän kirjoitti nauruhymiön kera. 

Nurkse on vastannut Mikkolan tarinaan omalla tilillään. 

– Hyvin pelattu Ina! Koetan silti vielä vietellä Tuulin takaisin kokkaamalla safkaa, Nurkse kirjoitti. 

Paasosen Instagram-tarinoiden mukaan Mattila pääsi myös morsiussaunaan. 

Mattilan ja Nurksen esikoinen syntyi kesäkuussa 2022. Kihloihin pari meni joulukuussa 2021. 

Mattila näyttelee Salkkareissa Susu Honkasta. Nurkse tunnetaan muun muassa roolistaan Ilkka Takkusena elokuvassa Pahat pojat (2003) sekä ohjauksistaan elokuvissa Sooloilua (2007) ja Veijarit (2010).

Lue myös:

    Uusimmat