Näin Suvi Koposesta tuli rikas huippumalli - katso kuvat ja video!

Suomen tämän hetken ainoa huippumalli singahti maailmanmaineeseen MTV3-kanavan Mallikoulu-ohjelmasta vuonna 2005. Vantaalaisesta 16-vuotiaasta lukiolaisesta tuli tosi-tv-kilpailun voiton myötä catwalkien kuningatar, jonka vuoden 2007 tienestit olivat hulppeat 393 500 euroa.

Suvi osallistui vuonna 2005 MTV3-kanavan Mallikoulu-ohjelmaan. Helsingin karsinnoista kilpailuun mukaan valittu Suvi pohti heti ohjelman ensimmäisessä jaksossa, ettei pääsisi kisassa pitkälle. Nuori neitokainen pelkäsi, ettei hän osannut kävellä oikein.

Kävely luonnistuu nykyään niin hyvin, että hän tienasi vuoden 2007 verotietojen mukaan hulppeat 393 500 euroa. Tosin hänen mätkynsä olivat myös muhkeat 211 000 euroa.

Hän on kertonut julkisuudessa olevansa erittäin säästeliäs tai jopa suorastaan pihi. Suvi on myös kertonut eri haastatteluissa, ettei juo eikä polta. Mallimaailman mahdolliset paheet eivät siis ole vieneet Suvia mennessään.

Suvi suoriutui Mallikoulu-ohjelman kuvaustehtävistä loistavasti ja jatkoi kisassa aina loppuun asti.

Suvin laiha olemus herätti keskustelua sekä ohjelman aikana että sen jälkeen. Suvi suhtautui kuitenkin spekulaatioihin tyynesti.

Mallikoulu-kilpailussa tehtiin jokaisesta kilpailijasta lehden kansikuva. Vielä tuolloin Suvi ei osannut aavistaakaan, että pian hänen kasvonsa koristaisivat Italian, Englannin, Ranskan ja Yhdysvaltojen Vogue-lehtiä.

Mallikoulun ensimmäisen tuotantokauden kolmen parhaan joukkoon ylsivät Suvin (vas.) lisäksi Sini (kesk.) ja Martina.

Kilpailun finaalissa nähtiin Suvi ja Martina. Jännittävän finaalin jälkeen Suvin ura lähti huikeaan nousuun.

Suvi avasi ja lopetti Pradan näytöksen vuonna 2006. Upea työtehtävä nosti Suvin nimen kaikkien huulille. Näytös poiki lukuisia upeita työtarjouksia. Kaikki halusivat Suvin ja haluavat edelleen.

Vantaalta maailman catwalkeille noussut Suvi on työskennellyt lukuisten huippubrändien kanssa. Hän on työskennellyt mallina muun muassa Christian Diorille, Dolce & Gabbanalle, Louis Vuittonille, Max Maralle, Vercacelle, Calvin Kleinilla ja lukuisille muille tunnetuille merkeille. Puhumattakaan muotialan ykkösjulkaisuista, joissa hän on poseerannut.

Näe miten menestyneimmän suomalaismallin Suvi Koposen ura alkoi ja mihin hän on päässyt! Katso pätkä Mallikoulu-ohjelman ensimmäisestä jaksostatästä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat