Nainen soitti hätänumeroon kesken aamukiireen – syy hakee vertaistaan: "Hätäkeskuspäivystäjälle pitäisi antaa Nobel-palkinto kärsivällisyydestä"

Kiireessä ollut kanadalaisnainen soitti hätänumeroon saadakseen kuljetusapua junalle.

Kanadalaisnainen oli myöhästyä junasta, joten hän soitti apua – hätänumerosta. Poliisi muistuttaa nyt, että hätänumero on tarkoitettu vain oikeisiin hätätilanteisiin, kertoo Toronto Sun.

"Kyllä, tämä oli oikea puhelu"

Kanadalaisnainen soitti hätänumeroon saadakseen poliisilta "hätäkuljetuksen" junalle, koska hän oli myöhässä.

– Se, että olet myöhässä matkaltasi, ei ole ihanteellinen tilanne. Se, että soitat hätänumeroon pyytääksesi poliisia "hätäkyydiksi", että ehtisit paikalle ajoissa? Jep, ei tule tapahtumaan. Kyllä, tämä oli oikea puhelu, Peelin aluepoliisi kirjoitti Twitterissä.

Pyysi hätäsaattuetta junalle

Puhelun aikana nainen pyysi hätäsaattuetta junalle ja totesi "en tiedä, miten palvelunne toimivat tämän suhteen, mutta olen nyt taksissa eikä se ehdi saada minua asemalle junani lähtöaikaan 9:45 mennessä".

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Hätäkeskuspäivystäjä toisti naisen "hätätilanteen" ja kysyi tältä sitten, mitä nainen odottaa poliisin tekevän.

– Tarjoatteko te hätäkuljetuksia vai ette, nainen kysyi ja myönsi sitten, ettei tiedä, miten "he toimivat".

– Voin vakuuttaa sinulle, ettemme toimi ainakaan noin, hätäkeskuspäivystäjä totesi napakasti.

Nainen pahoitteli lopuksi soittoaan.

"Hätäkeskuspäivystäjälle pitäisi antaa Nobel"

Hätäsaattuetta toivoneen neidon ajatuskulku ei ole kerännyt kiitosta netissäkään.

– Jos on joku tapa, millä tätä ihmistä voidaan rankasti sakottaa tai häntä voidaan syyttää rikoksesta, olkaa hyvät, tehkää niin, Twitter-käyttäjä Adam Lockett toteaa.

– Minulle on ok, jos hän ei saa sakkoa, mutta, pliis, hänen ei koskaan tule saada lapsia, nimimerkki chronically tired toteaa.

– Hätäkeskuspäivystäjälle pitäisi antaa Nobel-palkinto kärsivällisyydestä, jota hän osoitti puhelun lyhyen hiljaisen hetken aikana, nimimerkki AD sanoo.

– Mielestäni osio, joka kertoo eniten tästä puhelusta, on naisen toteamus "en tiedä toimintaperiaatteitanne", nimimerkki EarlyGirly sanoo.

Ei edes ensimmäinen tapaus

Hätäkuljetusta pyytänyt nainen ei ole ainoa väärästä syystä hätänumeroon soittanut. Peelin poliisin mukaan vuoden 2019 ensimmäisten 10 kuukauden aikana hätänumeroon tuli 180 000 erilaista asiatonta soittoa.

Lue myös:

    Uusimmat