Nämä TTK-tähtioppilaat ovat tehneet vaikutuksen balettitanssija Atte Kilpiseen

Nämä TTK-tanssijat ovat tehneet vaikutuksen balettitanssija Atte Kilpiseen ja taiteilija Marita Liuliaan 4:07
Katso videolta, mikä Atte Kilpistä ja Marita Liuliaa kiinnostaa erityisesti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Balettitanssija Atte Kilpinen ja taiteilija-ohjaaja Marita Liulia saapuivat katsomaan seitsemännettä Tanssii Tähtien Kanssa -lähetystä. 

Balettitanssija Atte Kilpinen  saapui taiteilija-ohjaaja Marita Liulian kanssa seitsemänteen Tanssii Tähtien Kanssa-livelähetykseen katsomaan erityisesti ystävänsä Isaac Senen tansseja, mutta nauttimaan myös kokonaisvaltaisesti koko show’sta. 

– Nautin kaikista esityksistä ja teemoista, mitä nyt on ja mistä keskustellaan. Se on minusta todella tärkeä lisäys tähän, ja tekee tästä ohjelmasta vielä paremman, Liulia kertoi MTV Uutisille ennen livelähetystä 20. lokakuuta. 

– Odotan todella paljon, mitä parit ovat saaneet aikaan, ja mikä on ihmisten kemia. Olen ensimmäistä kertaa tällä kaudella liveyleisössä, Kilpinen jatkoi. 

Tanssioppilaista juuri Isaac Sene on yllättänyt Liulian eniten. 

– Olen seurannut häntä Siilinjärveltä lähtien. Se, että hän on myös tanssijana niin kokonaisvaltainen, on yllättänyt minut. Niinan (Lahtinen) tapa heittäytyä on myös fantastinen, Liulia sanoi. 

– Hän on uskomaton. Sitten samoin Bess, kun hän pääsee tanssilattialle, niin sieltä tulee se koko persoona. On tärkeää, etteivät tanssin tunteet jää vaan itseensä, vaan saat oikeasti tuotua ne yleisölle ja kotikatsomoon asti. Se on hienoa, Kilpinen jatkoi. 

Katso videolta, mikä Atte Kilpistä ja Marita Liuliaa kiinnostaa erityisesti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

 

Lue myös:

    Uusimmat