Natalie Koivu julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan Mikko Koivun kanssa: "Aika esitellä kaikista tärkein osa elämääni"

Mikko Koivu ja Natalie Koivu juhlivat häitään viime viikonloppuna.

Entinen jääkiekkoilija Mikko Koivu avioitui Natalie-rakkaansa kanssa viime viikonloppuna Yhdysvalloissa. Koivu paljasti yhdysvaltalaisessa podcastissa aiemmin tällä viikolla, että pari aikoo juhlia häitään myös Suomessa ensi kesänä.

Avioliiton myös Natalie vaihtoi sukunimensä Dillonista Koivuksi. Asia paljastaa Natalien Instagramista, jonne hän on lisännyt kaksi yhteiskuvaa tuoreen aviomiehensä kanssa.

– Hei, Insta-ystäväni. Luulen, että on aika esitellä kaikista tärkein osa elämääni, joka ei ole aikaisemmin esiintynyt Instagramissa. Tässä on Mikko, minun aviomieheni, Natalie kirjoittaa kuvien yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Natalie kehuu miestään vuolaasti monin eri sanoin.

– Mikko olet mahtavin mies, jonka tiedän. Sinuun rakastuminen on tuonut minut lähemmäksi uskoani, perhettäni, ystäviäni, tarkoitustani ja tuloani naiseksi, jonka toivon olevani, Natalie ylistää. 

– Huolimatta keskinkertaisista sarkasmiyrityksistäsi, liian itsevarmasta laulu- ja tanssiesityksistä, onnistut saamaan minut rakastamaan sinua päivä päivältä enemmän. Olet todellinen perheen johtaja ja suojelija.

Lue myös:

    Uusimmat