Näyttelijä Luke Perryn yllättävä kuolema järkyttää – rakasta näytellyt kollega julkaisi riipaisevan otoksen vuosien takaa: "Pitelen sinua tiukasti ja annan sinulle voimiani"

Luke Perryn äkillinen kuolema on järkyttänyt Hollywoodissa. 

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Luke Perry kuoli maanantaina 4. maaliskuuta. Hän oli kuollessaan 52-vuotias. Näyttelijä oli viety viime viikolla sairaalaan Kaliforniassa. Hän kärsi laajasta aivoverenkiertohäiriöstä. Perry oli ollut Los Angelesissa filmaamassa Riverdale-nimistä televisiosarjaa.

Perry muistetaan erityisesti 1990-luvun television hittisarjasta Beverly Hills 90210. Perry näytteli sarjassa Dylan McKayta.

Supersuositussa 90-luvun sarjassa Perryn tyttöystävää näytellyt Shannen Doherty viime viikolla Instagram-tilillään kuvan vuosien takaa sarjasta kuultuaan, että Perry oli joutunut sairaalaan. 


– Ystäväni. Pitelen sinua tiukasti ja annan sinulle voimiani. Sinä pärjäät kyllä, Doherty kirjoittaa päivityksessään. 

 Beverly Hills 90210 -sarjassa näytellyt Ian Ziering on myös julkaissut Instagram-tilillään faneja koskettaneen muistokirjoituksen. Kirjoituksen yhteydessä on yhteiskuva näyttelijöistä, jotka ehtivät tuntea toisensa 30 vuotta.

– Toivon, että matkaasi eteenpäin rikastuttavat upeat sielut, jotka ovat menneet ennen sinua, kuten sinä olet rikastuttanut heidän elämäänsä, jotka jätät taaksesi. Jumala anna hänelle paikka läheltäsi, hän ansaitsee sen, Ziering kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat