Näyttelijäpari Juho Milonoff ja Vilma Melasniemi jättäytyvät pois KOM-teatterin rooleistaan terveydellisistä syistä johtuen

Näyttelijäpariskunta Juho Milonoff ja Vilma Melasniemi jäävät pois rooleistaan Putoavat linnut -näytelmän avioparina vedoten terveydellisiin syihin. 

Helsinkiläisen KOM-teatterin Putoavat linnut -näytelmän pääosanäyttelijät Juho Milonoff ja Vilma Melasniemi jäävät toistaiseksi pois esityksen rooleista, kertoo teatterin tiedote

Näyttelijät Hanna Raiskinmäki ja Tommi Eronen korvaavat toistaiseksi Milonoffin ja Melasniemen Putoavat linnut -esityksissä 13. maaliskuuta alkaen. Melasniemi ja Milonoff joutuvat tiedotteen mukaan jättäytymään pois roolitöistään terveydellisen syyn vuoksi.

– Vaikka tilanne on valitettava, olemme onnekkaita, kun löysimme Hannan ja Tommin paikkaamaan lyhyellä varoitusajalla, KOM-teatterin taiteellinen johtaja Susanna Airaksinen kertoo.

Poisjäämistä ei kommentoida teatterin mukaan enempää. Milonorr ja Melasniemi ovat olleet pitkään naimisissa.

Näytelmän rooleissa nähdään myös Matleena Kuusniemi, Paavo Kääriäinen sekä Ella Mettänen. Putoavat linnut sai ensi-iltansa 28. helmikuuta. 

Yllä olevalla videolla näet Juho Milonoffin ja Vilma Melasniemen haastattelun Putoavat linnut -näytelmään liittyen Viiden jälkeen ohjelmassa 14. helmikuuta.

 

Lue myös:

    Uusimmat