Nenäliinat valmiiksi! LOVE:n yllätykset saavat tunteet pintaan – lavalla nähdään muun muassa Käärijä ja Behm

Esittelyssä LOVE 1:58
Katso esimakua LOVEsta!

Ernest Lawsonin ja Susani Mahaduran luotsaama musiikkiviihdeohjelma LOVE tuo tavallisten suomalaisten välittämistarinat ja niihin kietoutuvat artistien esitykset MTV Katsomoon ja MTV3-kanavalle su 18.2. alkaen. Avausjaksossa lavalle kapuavat muun muassa Käärijä ja BEHM.

LOVE on kotimainen musiikkiviihdeohjelma, jossa kuullaan tavallisten suomalaisten ystävyyden, rakkauden ja välittämisen tarinoita sekä niihin liittyviä tärkeitä kappaleita. Yllätysten huipennuksena esitettävät laulut soivat muun muassa ylimmille ystävyyksille, maailman parhaille vanhemmille, läpi vaikeuksien vierellä kulkeneille elämänkumppaneille sekä työ- ja harrastusyhteisöjen valonkantajille. 

Ohjelman musiikkiyllätykset tapahtuvat joko yllättäen keskellä ihmisten arkea tai tunnelmallisessa LOVE-studiossa. Tulevalla kaudella LOVE-lavan ottavat haltuun muun muassa Käärijä, Behm, Gettomasa, KUUMAA, The Rasmus, Bess, Haloo Helsinki!, Ellinoora ja Ukrainan euroviisuvoittaja Kalush Orchestra.

Ohjelman taustalla musiikkimaisemat maalaa Ako Kiiskin luotsaama LOVEbändi, jonka solisteina toimivat Battle Beast -yhtyeen keulakuvana tunnettu Noora Louhimo sekä musikaaleista tutuksi tullut Lauri Mikkola. He tulkitsevat niinikään ihmisten suosikkikappaleita Junnu Vainiosta Jope Ruonansuuhun ja Aki Sirkesalosta Kikkaan.

LOVEn juontajina häärivät Susani Mahadura ja Ernest Lawson, jotka johdattavat ohjelmaa lempeästi yllätyksestä toiseen. Ohjelman tekeminen on ollut kaksikolle kokonaisvaltainen ja ainutlaatuinen kokemus.

LOVEn myötä ymmärsin, että tässä maassa on paljon enemmän rakkautta, välittämistä ja aivan ihania ihmisiä, kuin mitään muuta. Tuntui erityiseltä olla mukana jakamassa näitä tarinoita ja kohtaamisia ihmisten kanssa, tunnelmiaan kertaava Susani pohtii.

Tässä maailman ajassa on ilo ja onni päästä tekemään ohjelmaa, joka yhdistää suomalaiset, ja jonka keskeinen idea on näyttää kuinka paljon ihmiset merkitsevät toisilleen; Mukana on suuria tunteita, pirskahtelevia yllätyksiä ja aitoa lämpöä, jatkaa Ernest.

Musiikkiviihdeohjelman ensimmäinen jakso saa räjähtävän aloituksen, kun lauteille kapuaa Käärijä, joka esiintyy Eemelille. Yllätyksen saavat myös Suomen jääkiekkomaajoukkueen huoltaja, eikä itkusta meinaa tulla loppua.

Jaksossa tavataan myös tiiviiksi hitsautunut cheerleading-joukkue. Lisäksi herkistytään nuoren parin rakkaustarinan äärellä, kun joensuulainen Siiri omistaa puolisolleen Katjalle kappaleen, jonka tämä on unelmoinut kuulevansa omissa häissään. Illan päättää herkkä ja intiimi yllätys mieheltä vaimolle.

UNICEFin erikoisjaksossa LOVE kasvaa kansainvälisiin mittoihin

LOVE yhdistää rakkauden voimansa maailman suurimman lastenjärjestön UNICEFin kanssa 7.4. esitettävässä erikoisjaksossa.

UNICEFin jakso on täynnä toivon ja rakkauden tarinoita sekä koskettavia musiikkiesityksiä. Jaksossa tavataan Suomen jatkosodan jälkeen UNICEFilta apua saanut isoäiti, joka on laittanut hyvän kiertämään. 

Ukrainasta Suomeen paenneet lapset  ja heidän äitinsä kokevat puolestaan jättiyllätyksen Euroviisu-voittajan toimesta. Koskettavan tarinansa kertoo myös Syyriasta sotaa paenneen perheen äiti, joka haluaa kiittää miestään hänen vankkumattomasta tuestaan ja rakkaudestaan. 

Ernest käy tutustumassa UNICEF-kävelyyn Keravanjoen koululla, ja koulun oppilaat saavat opastamisesta palkinnoksi enemmän kuin olisivat osanneet arvatakaan.

Jaksossa tehdään myös LOVE-historiaa, kun yksi yllätys toteutetaan toisella puolella maapalloa. Vietnamin UNICEFin työntekijät yllättävät paikalliset vanhemmat, joista osalle oikean artistin esiintymisen näkeminen on heidän elämänsä ensimmäinen kerta. Jaksossa kuullaan myös terveisiä maailmalta ja nähdään mitä UNICEFin pitkäjänteisellä työllä lasten paremman tulevaisuuden eteen saadaan aikaan.

LOVE MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin 18.2. klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat