Newcastlen ruotsalaistähti järkytti Kylian Mbappea ja Pariisia – tähtien lohko kiristyy entisestään

F-lohko käy kimurantiksi – ruotsalaishyökkääjä Alexander Isak vei Newcastlen johtoon 1:15

Newcastle iski tiistai-iltana Mestarien liigassa jättimäisen maalin, kun ruotsalaishyökkääjä Alexander Isak vei joukkueen 1–0-johtoon PSG:tä vastaan Pariisissa.

Avausjaksoa oli pelattu 24 minuuttia, kun Alexander Isak iski Miguel Almironin laukauksen jälkeen Gianluigi Donnarumman sylkemän pallon verkkoon.

Isakin maali oli ensimmäinen Newcastlen vierasmaali Mestarien liigassa sitten Alan Shearerin 20 vuotta sitten tekemän osuman.

F-lohkon toisessa ottelussa AC Milan ja Dortmund ovat tauolla 1–1-tilanteessa. Molemmille joukkueille vihellettiin avausjaksolla rangaistuspotku.

Näillä tuloksilla Dortmund säilyttäisi paikkansa lohkon kärjessä ja Newcastle nousisi ennen lohkovaiheen päätöskierrosta kiinni toiseen jatkopaikkaan toiseksi. Kaikki joukkueet olisivat kahden pisteen sisällä.