NHL-kauden avauksessa nähtiin jäätävä torjunta – Ukko-Pekka Luukkonen ohitettiin kolmesti

New Jersey Devils otti NHL-kauden avausvoiton, kun se kukisti Prahassa pelatussa ottelussa Buffalo Sabresin 4–1.

New Jerseyn sveitsiläishyökkääjä Nico Hischier teki maalin ja syötti toisen, samoin Johnathan Kovasevic ja tyhjään pömpeliin osunut Paul Cotter.

Kapteeni Hischierin toisen erän alussa laukoma 3–0-osuma ohi Buffalo-vahti Ukko-Pekka Luukkosen käytännössä ratkaisi ottelun. Luukkonen torjui kaikkiaan 19 kertaa.

Kaukalon toisessa päässä New Jerseyn Jacob Markström esitti heti yhden ehdokkaan vaikka koko kauden torjunnaksi, kun hän pysäytti avauserän lopussa 2–0-tilanteessa Buffalon Nicolas Aube-Kubelin yrityksen mailallaan.

Jos yllä oleva video ei näy, löydät sen tästä linkistä.

Kauden avauksessa pelasivat suomalaisista myös Buffalon puolustaja Henri Jokiharju ja New Jerseyn hyökkääjä Erik Haula jolle kirjattiin koko kauden ensimmäinen tilastomerkintä, kahden minuutin jäähy.

Joukkueet kohtaavat uudelleen Prahassa huomenna.