Niina Lahtinen tosimielellä Ravikunkkuun

Lauantaina MTV3–kanavalla käydään jälleen kerran tiukka taistelu Ravikunkku –tittelistä, kun Toni Nieminen saa vastaansa näyttelijä Niina Lahtisen. Ravikunkun kruunun lisäksi Lahtisella on mahdollisuus voittaa itselleen oma hevonen.

Viime viikon lauantaina Ravikunkussa päädyttiin tasatulokseen, kun Toni Nieminen ja näyttelijä Anu Sinisalo eivät saaneet ratkaistua paremmuuttaan. Tällä viikolla Nieminen saa vastaansa toisen naisnäyttelijän, Niina Lahtisen.

Lahtinen on tullut tutuksi mm. elokuvasta 21 tapaa pilata avioliitto ja tv-sarjasta Siskonpeti. Hänet nähdään myös helmikuussa ensi-iltansa saavassa Luokkakokous –elokuvassa.

Tämän viikon Ravikunkussa panokset ovat entistä kovemmat, sillä jos Lahtinen voittaa Niemisen, hän saa kruunun lisäksi myös Kaustisen Raviliigan lahjoittaman osuuden.

- Lähden kilpailuun veren maku suussa, enkä todellakaan huumorimielellä. Petyn pahasta jos en Tonia voita, Lahtinen toteaa.

Ravikunkku –tittelistä kisataan joka lauantai Toto76–ravien yhteydessä. Pelkällä ravitietämyksellä ei kisassa pärjää, joten kilpailijat saavat varautua yllätyksiin lauantai-iltapäivän aikana.

Ravikunkku lauantaisin MTV3-kanavalla ja Katsomossa klo 17.

Lue myös:

    Uusimmat