Niko Saariselta yllätysilmoitus – jättäytyy syksyksi pois radiosta: "Nyt on mentävä"

Niko Saarinen paljastaa kolme lapsuuden haaveammattiaan 0:37
Videolla: Niko Saarinen paljastaa kolme lapsuuden haaveammattiaan

Niko Saarinen kertoi NRJ:n aamulähetyksessä hyppäävänsä syksyksi pois radiojuontajan tehtävistä.

Radiojuontaja-mediapersoona Niko Saarinen, 37, kertoo Instagram-tilinsä Tarinat-osiossa jäävänsä pian pois radiosta syksyn ajaksi. Saarinen juontaa NRJ:n aamulähetyksiä yhdessä Julianna Jokelan kanssa. Tarinat-päivitykset ovat nähtävissä 24 tunnin ajan.

– Tämä olikin rankempaa, kuin mitä ajatteli. Meitsi hyppää tänään NRJ:n studiosta pois NRJ:n aamusta, ja nyt syksy sitten ollaan kiinni muualla. Palaan sitten syksyn jälkeen NRJ:n aamuun takaisin. Olen täällä ensi viikolla mukana poikkeuksellisella tavalla, Saarinen kertoo päivityksessään. 

Se, kuka Saarista tulee tuuraamaan syksyn aamuissa, selviää hänen mukaansa ensi viikon maanantaiaamun lähetyksessä. 

– Mutta nyt on mentävä. Voi ei. Kiitos kaikista ihanista viesteistä,  mitä tuli meidän Whatsappiin, kun kerrottiin se äsken taajuudella, Saarinen kertoo liikuttuneen oloisena. 

Instagramin Tarinoissa Saarinen on jakanut myös juontoparinsa Jokelan päivityksen aiheeseen liittyen. 

– Itkemiseksihän tämä nyt sitten meni tänään. Superylpeä ja iloinen rakkaasta ystävästäni, joka pääsee toteuttamaan yhtä isoa unelmaansa, Jokela tunnelmoi Saarisen ilmoitusta päivityksessään.

Saarinen on juontanut NRJ:n aamulähetyksiä muutaman vuoden ajan. Hänet on palkittu kahdesti vuoden radiojuontajana ja NRJ Aamu palkittiin vuoden 2024 keväänä vuoden radio-ohjelmana.

Alunperin Saarinen nousi julkisuuteen Big Brother  -ohjelman kautta, johon hän osallistui vuonna 2008.

Lue myös:

    Uusimmat