Nyt alkaa riittää: Raimo Helmisen SaiPa kuritti floppi-Kärppiä – oululaisyleisöltä vihainen reaktio

SaiPa iskee kuudennen osuman Kärppien verkkoon, oululaisyleisö viheltää omilleen 0:23

Jääkiekon SM-liigassa Kärppien alakulo sen kuin jatkuu.

Kovin panostuksin kauteen lähtenyt Kärpät koki jo kolmannen perättäisen tappionsa, kun se hävisi Oulussa Raimo Helmisen luotsaamalle SaiPalle 3–6.

Ottelu oli kahden erän jälkeen lukemissa 3–3. Otto Hokkanen vei vieraat johtoon kolmannen erän alkuhetkillä (43.06).

Vieraiden johto kasvoi ajassa 57.46, kun Mikko Petman painoi kiekon tyhjiin. Tässä vaiheessa Oulun Energia Areena alkoi tyhjenemään Kärppä-kannattajista.

Tuokaan ei vielä riittänyt, vaan Petman tarjoili paikan Otto Kivenmäelle, joka iski vieraiden illan kuudennen osuman.

Tässä vaiheessa paikalle jääneet Kärppä-fanit reagoivat. Lehtereiltä kuului vihellyksiä ja buuauksia SaiPan osuman perään.

Ne oli osoitettu kotijoukkue Kärpille, joka on sarjassa vasta sijalla 10.

Video SaiPan illan kuudennesta osumasta ja oululaisyleisön reaktioista näkyy jutun yläreunasta.

SaiPa sen sijaan jatkaa vahvoja otteitaan. Se on tällä hetkellä sarjassa seitsemäntenä. SaiPa otti nyt jo viikon toisen voittonsa, sillä se kaatoi tiistaina Jyväskylässä JYPin 2–4.