Nyt kuohahti: SM-liigan maalitykkiin haettiin hirvittävää taklausta – kostajalta kammottava temppu

KalPan Patrick Curry hakee hirmutaklausta Kärppien Reid Gardineriin, Michal Kovarcik kostaa ja vetää poikittaisella niskaan 4:45

Kärppien ja KalPan pelissä kuohahti.

Ottelun avauserässä nähtiin raju tilanne, kun KalPan kultakypärä Patrick Curry haki hirvittävää taklausta Kärppien maalitykkiin Reid Gardineriin. Curry osui Gardineria pelottavalla tavalla jalkaan, mikä sai Kärppien leirin kiehumaan.

Gardinerin ketjukaveri Michal Kovarcik lähti kostoretkelle. Tshekkisentteri tulistui ja teki kammotempun, kun hän täräytti poikittaisella mailalla Curryä niskan alueelle.

Ottelun tuomaristo tarkisteli tilanteen videolta. Kovarcik sai lopulta 5+20-minuutin tuomion eli ulosajon.

Video tapahtuneesta näkyy jutun yläreunasta.

Curry sen sijaan selvisi ilman minkäänlaista rangaistusta.

Gardiner vei Kärpät johtoon ajassa 1.56. KalPa tuli tasoihin erän puolen välin jälkeen ajassa 10.27, kun Juuso Mäenpää osui puolittaisesta läpiajosta.