Kuohuu! HIFK:n Micke-Max Åsten pihalle tästä tilanteesta – Ville Peltonen raivon partaalla

Lisää ulosajoja Lahdessa: HIFK:n Micke-Max Åsten pihalle, Ville Peltonen käy kuumana 3:27

Lahdessa kuohuu ja kiehuu.

Pelicansin ja HIFK:n ottelussa nähtiin jo toinen ulosajo, kun vierasjoukkue IFK:n hyökkääjä Micke-Max Åsten lensi pihalle rajun taklauksen seurauksena.

Åsten täräytti voimakkaan niitin Pelicansin puolustajaan Michael Vukojeviciin, joka lensi naama edellä laitaa päin.

Vukojevic ei tästä pitänyt, vaan hän lähti Åstenin perään. Tappelu ei jäänyt kauaksi, kun Vukojevic halusi kouluttaa HIFK:n romuluista hyökkääjää.

Tilannetta lähdettiin tarkistelemaan videolta.

Tuomio oli se, että Åsten sai 5+20 minuuttia laitataklauksesta.

IFK:n päävalmentaja Ville Peltonen ei tätä sulattanut. Peltonen oli raivon partaalla, kun ottelun toinen päätuomari Aleksi Rantala perusteli ulosajoratkaisua.

Video koko hässäkästä näkyy jutun yläreunasta.

Ottelun toisessa erässä nähtiin myös toinen ulosajotilanne, kun Pelicansin Adam Bares täräytti poikittaisella mailalla HIFK:n puolustajaa Oskari Mannista. Hän sai teostaan 5+20-minuutin rangaistuksen.

Lahden ottelu oli kahden erän jälkeen lukemissa 3–3.