Nyt meni hermot tuomareihin: SM-liigaseuran ruotsalaispakilta raju protestointiele – sai lisätuomion ja sitten kolahti!

Jukureiden Lucas Nordsäteriltä räväkkä protestointiele – sai lisärangaistuksen 1:21
Jukureiden Lucas Nordsäteriltä räväkkä protestointiele – sai lisärangaistuksen

Jääkiekon SM-liigassa sarjajumbo Jukurit isännöi keskiviikon kierroksella Lukkoa.

Jukurit siirtyi toisessa erässä 2–1-johtoon, kun Ludwig Persson osui mikkeliläisseuralle.

Erän lopulla Jukureiden ruotsalaispuolustaja Lucas Nordsäter poltti päreensä Mikkelin illan raitapaitaosastoon. Nordsäter ei ilahtunut lainkaan, kun hänelle tuomittiin kahden minuutin rangaistus koukkaamisesta.

Nordsäter liukui hämmentyneenä jäähyaition puolelle. Siellä ruotsalainen teki räväkän eleen:

Kunnon golf-aplodit tuomariston suuntaan.

Eikä ele jäänyt huomaamatta. Nordsäter sai toisen kaksiminuuttisen epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Video koko hässäkästä näkyy jutun yläreunasta.

Lukko osui ruotsalaispuolustajan jäähyjen aikana, kun Jami Krannila latasi ylivoimalla 2–2-tasoitusmaalin.