Olga Temonen kertoo hiusmuutoksestaan sädehoitojen jälkeen

Olga ja Tuukka Temonen astelivat yhdessä Jussi-gaalaan 4:15
Olga ja Tuukka Temonen astelivat yhdessä Jussi-gaalaan – Olga kertoi voinnistaan syöpähoitojen jälkeen

Olga Temonen kertoo somessa, millaisen muutoksen huomasi hiuksissaan sädehoitojen jälkeen.

Näyttelijä Olga Temonen, 46, postasi Instagram-tililleen kesäisen selfien, jonka yhteydessä hän kertoo, miten hänen hiuksensa ovat muuttuneet sädehoitojen jälkeen.

Postaamassaan otoksessa Temonen poseeraa kukkanen korvansa takana. Hänen tummat kutrinsa ovat selkeästi kasvaneet pituutta.

– Lapsi ripusti minuun kukan! Kai tämä elämä on yhtä hyvää kiharahiuksisena. Sädehoitojen jälkeen kun tukka alkoi kasvaa, se palasi kiharana, Temonen kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy voit katsoa sen tästä.

Hiustyyli kerää ylistystä Temosen someseuraajilta. Moni kommentoija myös kertoo omakohtaisesta kokemuksestaan, kun hiukset ovat kasvaneet syöpähoitojen jälkeen kiharana takaisin.

– Sun tukka on ihana! Näytät vähän semmoiselta ranskattarelta, yksi kirjoittaa.

– Sopii niin hyvin sinulle - sekä kiharat että kukka, toinen kommentoi.

– Sama koettu täälläkin. Hiukset palasivat paksuina ja lievästi kiharaisina. Mutta onneksi kasvoivat takaisin, kolmas kertoo.

– Mahtavaa, niin on käynyt monelle, myös minulle, neljäs kirjoittaa.

Temonen kertoi joulukuussa 2023 Instagram-tilillään, että hänen aivoistaan oli löytynyt pari kuukautta aiemmin syöpä, jota ei pystytä sen sijainnin vuoksi leikkaamaan. Temonen on käynyt läpi syöpähoitoja Suomen lisäksi myös Hollannissa ja Saksassa.

Temonen kertoi MTV Uutisille maaliskuun Jussi-gaalassa, että hänen vointinsa oli sillä hetkellä todella hyvä.

– Oireeni ovat pienentyneet tosi paljon, voin hyvin. Tuumori on nyt pienentynyt niin paljon, että se on käytännössä poissa. Toivotaan, ettei uutta tule, hän kertoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat