Olli Jokinen jyrähti murskajaisten keskellä – tästä palopuheessa oli kyse: "Joo, 7–1, mutta silti!"

Maalikooste: Jukurit - HPK 5:11
Videolla Jukurit-HPK-ottelun maalikooste.

Mikkelin Jukureiden päävalmentaja Olli Jokinen ei ollut lainkaan tyytyväinen, vaikka hänen johtamansa joukot höykyttivät HPK:ta torstain liigakierroksella peräti lukemin 7–1. Jokinen piti jo pelin aikana palopuheen omilleen. Lisää tuli taiston jälkeen.

Jukurit oli äärimmäisen tehokas pelin alkuhetkillä. Se karkasi jo yhdeksässä minuutissa 3–0-johtoon.

Mikkeliläisjoukkueen päävalmentaja Olli Jokinen ei kuitenkaan pitänyt siitä, mitä hän näki toisessa erässä. Jukureiden maalivahti Markus Ruusu paljasti pelin jälkeen MTV Urheilulle, että Jokinen ”korotti voimakkaasti ääntään” pukukopissa – erätauon yhteydessä.

– Meillä on henkisellä puolella tekemistä sen suhteen, että pelaamme omalla, emmekä pelin tasolla. Sitä piti jumpata erittäin paljon, Jokinen taustoitti erätauon palopuhettaan lehdistötilaisuudessa.

Lehdistötilaisuus: Jukurit - HPK 5:47
Lehdistötilaisuus: Jukurit - HPK

Jukurit on tällä hetkellä peräti yhdeksän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Mikkeliläisryhmä on tehnyt eniten maaleja koko Liigassa. Sen lisäksi se on päästänyt vähiten osumia.

– Meitä vastaan on hankala pelata, kun olemme ytimessä. Mutta sitten kun emme ole ja rupeamme leikkimään kiekon kanssa tai kun alamme miettimään omia pisteitä, niin silloin emme ole, Jokinen painotti, jatkaen:

– Meillä puolustaminen alkaa heti siitä hetkestä, kun menetämme kiekon. Olemme olleet aktiivisia ja sen takia olemme pystyneet puolustamaan viidellä. Yleensä niin, että neljä etuperin ja ehkä yksi maksimissaan takaperin. Se on sitä meidän omaa DNA:tamme. Haluamme nähdä sitä joka vaihdossa, ei vain silloin tällöin.

Jokinen palasi aiheen kohdalla tuoreisiin esimerkkeihin, HPK-pelin antiin.

– Joo, 7–1-voitto, mutta silti, tuolla oli paljon parantamisen varaa. Ei missään nimessä voi olla tyytyväinen. Hienoa, että olimme tehokkaita ja voitimme, mutta kyllä meidän pitäisi silti olla jämäkämpiä, Jokinen vaati.

Jukurit nousi voiton myötä sarjassa toiseksi ohi Tapparan. Mikkeliläisjoukkue on ottanut 46 ottelusta 87 pistettä.

Lue myös:

    Uusimmat