Olli Jokinen raivostui JYP-hyökkääjän törkeästä tempusta – omalta valmentajalta yllättävä kommentti

JYPin Braden Christoffer pimahtaa Jyväskylässä – aivan älytön huitaisu Jukurit-puolustajaan 3:19
Video: JYPin Braden Christoffer pimahtaa Jyväskylässä – aivan älytön huitaisu Jukurit-puolustajaan

Mikkelin Jukurit katkaisi kuuden ottelun tappioputkensa jääkiekkoliigassa lauantaina, kun JYP kaatui vieraskaukalossa maalein 6–3.

Samalla Jukurit säilytti mahdollisuutensa pudotuspelien kotietuun, sillä kolmannella sijalla oleva Lahden Pelicans on kolmen pisteen päässä. Jukureiden tehomiehinä häärivät Konsta Helenius ja Patrik Puistola pistein 1+1. Ondrej Kovarcik puolestaan alusti kolme maalia.

– Kova peli ja tärkeä voitto meille. Nostettiin tasoa huonojen pelien jälkeen. Oli tärkeää laittaa putki poikki, iso voitto koko joukkueelta. Onnistuimme pelin alusta asti tekemään omaa hommaamme, Helenius kommentoi.

JYPille tappio oli käytännössä lopullinen niitti pienenkin pudotuspelitoivon suhteen. Joukkueella on pelaamatta kuusi ottelua, ja eroa pudotuspeliviivaan on jo kahdeksan pistettä.

Jukureiden päävalmentaja Olli Jokinen tuohtui ottelun päätöserän kuohuttavasta hetkestä, kun JYP-hyökkääjä Braden Christoffer huitaisi rajulla tavalla Jukureiden Niclas Lundgrenia.

Video tilanteesta näkyy jutun yläreunasta.

– Ei tuollaiset kuulu tähän liigaan. Minusta aivan anteeksiantamatonta toimintaa. Iso isku nilkkaan, mutta onneksi meidän pelaajallemme ei käynyt pahemmin, Jokinen murahti.

– Täysin samaa mieltä Ollin kanssa. Toivottavasti kurinpito on nyt hereillä, JYPin päävalmentaja Mikko Heiskanen jatkoi hieman yllättäen.

Liigan tilannehuone vei tapauksen kurinpidon tarkisteluun.

Jokiselle tappioputken päättyminen oli tärkeää, mutta myös parannettavaa jäi.

– Tänään riitti tällainen peli. Vielä on varaa ruuvia kiristää. Tällä viikolla on ollut kuitenkin hyvä käyrä ja siitä onneksi onnistuminen, Jokinen sanoi.

Muokattu 24.2.2024 kello 22.33: Lisätty maininta siitä, miten Christofferin temppu vietiin kurinpitoon.

Lue myös:

    Uusimmat