Olli Jokisen Jukurit ajautumassa kuilun partaalle – tämä karmiva hassi kostautui

Kärpät tekee 1-0 maalin ylivoimalla 1:15
Ville Koivunen upottaa napakan rannelaukauksen ylivoimalla – Kärpät 1–0-johtoon.

Kaksi ensimmäistä puolivälieräottelua Jukureita vastaan voittanut Kärpät tuli väkevästi kolmanteen otteluun. Kärpät johtaa ottelua avauserän jälkeen 2–0 kahdella Ville Koivusen maalilla.

Koivunen iski ensimmäisensä ylivoimalla, kun ottelua oli takana reilut 16 minuuttia. Väkevä rannelaukaus löysi tiensä verkkoon ohi Markus Ruusun.

Voit katsoa maalin pääkuvan paikalla olevalta videolta.

Puolitoista minuuttia myöhemmin oululaiset juhlivat jälleen. Kiekko poltteli pahasti Jukurien puolustajan Oliver Larsenin lavassa, ja Teemu Turunen käytti tilaisuutensa. Karkki pois ja syöttö Koivuselle, joka napautti illan toisen osumansa.

Voit katsoa maalin alla olevalta videolta.

Kärpät tekee 2-0 maalin 1:00
Teemu Turunen riistää ja Ville Koivunen laukoo Kärpät 2–0-johtoon.