Olli Jokisen Jukurit hirmuvireessä SM-liigassa – ex-NHL-hyökkääjältä upeaa puhetta omistaan

Lehdistötilaisuus: Lukko - Jukurit 3:23
Video: Olli Jokinen ylistää Jukureiden joukkuetta: "Olen etuoikeutetussa asemassa"

Mikkelin Jukurit on tällä hetkellä loistovireessä kotoisessa SM-liigassa. Kymmenen ottelun kuntopuntarissa Jukurit jakaa kärkipaikan Pelicansin kanssa. 20 ottelun pätkällä Jukurit on tukevasti toisena. Mikä selittää mikkeliläisryhmän hurjan nykyvireen? Joukkueen päävalmentaja Olli Jokinen otti aiheeseen kantaa.

Jukurit oli tyrmäävä torstain liigakierroksella, kun se kaatoi vieraissa Lukon peräti lukemin 0–5. Jukurit on ottanut edellisistä kymmenestä ottelustaan peräti kahdeksan kolmen pisteen voittoa.

Se on noussut sarjassa kolmanneksi.

Entiseltä NHL-hyökkääjältä, Jukureiden päävalmentajalta Olli Jokiselta tiedusteltiin, että mitä mikkeliläisjoukkue tekee nyt niin hyvin? Eli mikä selittää sen vireen.

– Meillä on erittäin motivoituneita pelaajia. Koen, että saan olla etuoikeutetussa asemassa kaikkien muiden valmentajien kanssa, kun pääsemme valmentamaan ihmisiä, jotka haluavat joka päivä kilpailla ja kehittyä. He ovat niin sanotusti all-in. Tuo on isoin syy sille, miksi olemme pärjänneet, Jokinen mietti.

Jokinen hehkuttaakin ryhmänsä ilmettä.

– Pelaajat lyövät itsensä likoon, luistelevat, kamppailevat ja jättävät jokaisen sielunrippeensä jäälle. Niin peleissä kuin harjoituksissa, Jokinen ylistää.

Jutun yläreunan videolla Jokisen kommentteja Jukureiden nykymenosta.

Lue myös:

    Uusimmat