Omasta mielestään Olli liikkuu terveytensä kannalta riittävästi ja liikunnalla on kuntoa kohottavaa vaikutusta. Muutkin elämäntavat tukevat omaa hyvinvointia. Olli on eniten huolissaan unen ja palautumisen riittävyydestä.
Mittausjaksolla Olli harrasti yhtenä päivänä erittäin rasittavaa, kuntoa kohottavaa liikuntaa. Kahtena muuna päivänä arkiliikuntaa oli vähän ja liikunnalla ei ollut terveysvaikutuksia. Mikäli Olli haluaa kohottaa fyysistä kuntoaan, tulisi kuntoa kohottavaa liikuntaa harrastaa keskimäärin 3 kertaan viikossa. Suurin osa liikunnasta kannattaa tehdä keskiraskaalla tai kevyellä teholla. Kovatehoista liikuntaa tarvitaan vain kerran viikossa tai harvemmin.
Mittauksen perusteella Ollin liikunnallinen aktiivisuus päivisin on vähäistä, arkiaktiivisuutta kertyi noin 20 minuuttia päivässä. Askeleita kertyi 2500-9000. Suurin askelmäärä kertyi liikuntapäivänä, joten muihin päiviin Ollin kannattaa lisätä esim. kävelyä, ulkoilua ja rappujen käyttöä. Hyväksi terveysliikunnan tasoksi suositellaan 5 kertaa viikossa, matalatehoista/keskiraskasta liikuntaa 30 minuuttia kerrallaan. Liikunta määrän voi kerätä myös lyhempinä liikuntajaksoina päivän aikana.
Mittauksen perusteella Ollin stressin ja palautumisen suhde on hyvä.
Vaikka päiväaikaista palautumista on vähän ei se vaikuta unijakson palauttavuuteen. Olli nukkuu keskimäärin reilun 8 tunnin yöunet ja palautumisen osuus unijaksoista on hyvä (85 prosenttia).
Ollin voimavarat lisääntyvät kaikkina öinä, joten elämänrytmi ja -tavat tukevat terveyttä ja kokonaisvaltaista palautumista. Palautumisen laatu jää kaikkina öinä kuitenkin keskinkertaiseksi, mikä johtunee intensiivisistä päivistä ja vähäisestä päiväajan palautumisesta. Sen takia Ollin ei tarvitse ryhtyä merkittäviin elämäntapamuutoksiin. Pieniä parannuksia päiväaikaisen palautumisen lisäämiseksi Olli voi tehdä pitämällä lepo-, rentous- ja jaloittelutaukoja vähintään kahden tunnin välein.
Myös iltojen rauhoittamisesta ja aikaisemmasta nukkumaanmenosta voisi olla Ollille hyötyä.