Olympiaurheilija jätti kaksi tuotetta skannaamatta kassalla – pian lähti työpaikka

Kahdesti olympialaisissa kilpaillut Meaggan Pettipiece, 48, unohti omien sanojensa mukaan skannata kaksi tuotetta kaupan pikakassalla. Tapahtuma sai lopulta suuret mittasuhteet, sillä hän menetti työpaikkansa.

Pettipiece oli mukana vuoden 2000 Sydneyn ja vuoden 2004 Ateenan olympialaisissa, joissa hän pelasi softballia Kanadan joukkueessa. Nyt hänen työuransa on päättynyt karulla tavalla.

Kanadalainen oli ollut ostoksilla päivittäistavaraliike Walmartissa, jossa kaupan työntekijä huomasi, että Pettipiece oli jättänyt parsan ja kinkkupaketin skannaamatta pikakassalla. Työntekijä hälytti paikalle poliisit, vaikka tilanne oli Pettipiecen mukaan vahinko.

– Se oli niin naurettavaa, Pettipiece sanoi National Postille.

Poliisi tuli paikalle ja tutki Pettipiecen laukun, josta löytyi sähkötupakka sekä pahoinvointipillereitä, joihin hänellä ei ollut reseptiä. Pettipieceä syytettiin tämän jälkeen varkaudesta, marihuanan ja toisen kielletyn aineen hallussapidosta.

Pettipiece vapautettiin kuitenkin syytteistä, mutta tapahtumalla oli ikävä seuraus. Hän oli työskennellyt valmentajana Valparaison yliopistossa, mutta sai potkut työstään. Hän oli kertonut, ettei sähkötupakassa ollut kiellettyjä aineita ja pillerit kuuluivat hänen kollegalleen. Pettipiece vakuutti oikeuden syyttömyydestään, muttei työpaikkaansa.

– Se on katkeraa. Olen iloinen, että syytteet vedetiin pois. Surullista on se, millaista vaurio tämä teki uralleni. Se on muuttanut elämäni täysin, Pettipiece kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat